OTKRIVENA ISTINA: Ostavio je verenicu zbog plavuše koju je upoznao na internetu, a onda...
Foto: Ilyke.com

Ne verujte nikome

OTKRIVENA ISTINA: Ostavio je verenicu zbog plavuše koju je upoznao na internetu, a onda...

Žena -
Rebeka je raskinula sa Polom, kada je otkrila njegovu vezu sa Kristen koju je on upoznao samo nekoliko nedelja nakon što su se verili. Srećom, ispostavilo se da je žena prevarant, a Rebeka je otkrila njen pravi identitet

Rebeka Luis (30) pronašla je poruke koje je njen verenik razmenjivao sa drugom ženom. Njen verenik Pol Rušer (26), zaljubio se u jednu Amerikanku koju je sreo na Fejsbuku. Rebeka je optužila da je prevarant koji koristi lažne fotografije.Rebeka i Pol uspeli su da izglade odnose i planiraju da se ipak uzmu. Nakon otkrivanja da je njen verenik upoznao drugu devojku, Rebeka je bila slomljena pre nego što je otkrila da je ta druga devojka bila samo prevarant.Rebeka je raskinula sa Polom, kada je otkrila njegovu vezu sa Kristen koju je on upoznao samo nekoliko nedelja nakon što su se verili. Srećom, ispostavilo se da je žena prevarant, a Rebeka je otkrila njen pravi identitet.

Rebeka i Pol sreli su se dok su radili u supermarketu 2010. godine i zajedno su još od tada. Međutim, Pol je prihvatio zahtev za prijateljstvo od jedne žene na Fejsbuku odmah nakon njihove veridbe. Početni razgovor bio je prilično jednostavan, ali onda su počeli da planiraju da se sretnu. Rebeka je otkrila istinu kada se ulogovala na Polov nalog."To je bio najveći šok u mom životu. Znala sam da nešto nije u redu sa Polom jer je počeo da se ponaša nezainteresovano generalno, a i za mene. Bio je uglavnom zauzet sa svojim telefonom ili na kompjuteru. Sve to je bilo jako zbunjujuće. Pol me je zaprosio pre samo mesec dana, a sada me ni ne gleda", ispričala je Rebeka i nastavila:"Znala sam da nešto krije i bila sam prilično sigurna da je u pitanju neka devojka. Ulogovala sam se na njegov Fejsbuk nalog u nadi da ću pronaći neke odgovore. Ono što sam videla okrenulo je ceo moj svet naopačke. Bilo je brdo poruka koje je razmenjivao sa lepom plavušom po imenu Kristen, koja živi u Kaliforniji. Poruke su bile sve učestalije, skoro 10 puta dnevno joj je Pol pisao. Bila je i gomila fotografija ove devojke i skrolujući unazad, shvatila sam da se poznaju od jula meseca, odmah nakon naše veridbe."

Rebeka se suočila sa Polom i on joj je obećao da će prestati da priča sa Kristen i tvrdio je da to nije ništa ozbiljno. Rebeka je rekla:"Uspela sam da proverim njegov telefon dok je on bio u toaletu sledećeg dana i na moje iznenađenje videla sam da komuniciraju i na Whatsapp-u. U jednoj poruci je čak priznao i da je voli.""Nisam uspela da shvatim kako je mogao da kaže ženi koju nikada nije upoznao da je voli. Suočila sam ga sa tim i on je priznao da je to istina, da je zaljubljen u nju, ali je bio zbunjen i zato sam spakovala svoje stvari i otišla."

Pol nije prestao da se dopisuje sa Kristen čak i kad se Rebeka odselila. Rebeka je poslala Kristen poruku na Fejsbuku optužujući je da joj je uništila vezu i srušila snove o braku na šta joj je Kristen odgovorila: "Pol je sada zaljubljen u mene Rebeka, nestani!"Međutim, Rebeki se neke stvari nisu sklapale. Naime, Kristen je tvrdila da je ćerka multimilionera, ali govori i kako nema para za avionsku kartu da dođe i poseti Pola. Imala je još nekoliko drugih izgovora kako bi izbegla upoznavanje. Rebeka se vratila kod svojih roditelja, ali je ostala u kontaktu sa Polom, kao prijatelji. "Još uvek sam bila zaljubljena u njega i nisam mogla da podnesem to da više nisam deo njegovog života pa sam se nadala da mogu makar da ostanem njegov prijatelj."

"Često bih mu slala čudne poruke ili bismo se našli na kafi i čak i kada je priznao da mu nedostajem, Pol je i dalje želeo da bude sa Kristen. Rekla sam mu da je čudno to što se još nisu sreli, ali ona je potpuno ovladala njime, bio je obuzet njom i bio je siguran da će je upoznati uskoro. Bila sam sigurna da je ona previše dobra da bi bila istinita, a kada mi je prijatelj rekao da postoji mogućnost da je Pol žrtva ljubavne prevare, sve mi je bilo jasno. Odlučila sam da otkrijem sve što mogu o takvim prevarantima i na koji način varaju muškarce za novac". U januaru 2013.l godine posle bezbroj istraživanja, Rebeka je pronašla forum koji je sadržao informacije o ovoj ženi koja je bila prevarant. Kristen je samo pseudonim koji koristi kako bi prevarila ljude za novac i koristi fotografije pravog modela.

"To je bilo dovoljno dokaza za mene. Nisam mogla da verujem da je Pol toliko glup, požurila sam kod njega kući i otkrila mu šta sam saznala. Isprva nije poverovao, ali je kasnije priznao da je Kristen tražila 2.000 funti za avionsku kartu od njega. Srećom nije joj dao ništa. Bio je užasnut i prekinuo je sve kontakte sa njom. Pol i ja smo joj zajedno poslali poruku gde smo joj rekli da je uhvaćena, ali ona je samo odgovorila da je već pronašla drugog čoveka i više nije zainteresovana za Pola."U martu prošle godine Pol je priznao da još uvek voli Rebeku i nakon niza izvinjenja njih dvoje su opet zajedno.(foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track