DIRLJIVO PISMO JEDNOG SUPRUGA: Predivan odgovor fotografu koji je pravio intimne slike njegove žene!
Foto: Fejsbuk

Sve žene ovo žele

DIRLJIVO PISMO JEDNOG SUPRUGA: Predivan odgovor fotografu koji je pravio intimne slike njegove žene!

Žena -
Pismo koje je napisao neimenovan muškarac, jedna je od stvari kojoj se mnoge žene nadaju da njihovi partneri osećaju

Žene koje brinu o svom fizičkom izgledu su suviše česte, ali jedan muž napisao je pismo u čast svega onoga što žena vidi kao svoje "nesavršenosti".Dirljivo pismo podelio je na Fejsbuku fotograf koji je naprfavio foto sesiju sa njegovom ženom kao poklon za svog muža.

Fotograf Viktorija Kerolin kaže:"Mislila sam da izgleda kao boginja, ali kao i većina žena i ona je imala zahtev..."Ona je otkrila da je posle sesije u San Antoniju, žena zamolila da joj Viktorija skine sve strije, bore, celulit i druge delove tela koji po njoj nisu bili savršeni kada bude radila foto album.Viktorija je uredno uradila ono što je žena tražila, a album sa 30 fotografija dat je njenom mužu.Tri dana kasnije, Viktorija otkriva, dobila je mejl od njega, u kom je pisalo da on nije "ni na koji način uznemiren", ali je želeo da joj da malo "hrane za razmišljanje".

Tonight I want to tell you ladies about a time I messed up really badly. It was back when I first started boudoir, and...

Posted by Victoria Caroline Boudoir on Monday, October 12, 2015

On je nastavio:

"Sa mojom ženom sam od kad smo imali 18 godina, imamo dvoje prelepe dece, zajedno smo imali mnogo uspona i padova tokom godina."On je rekao kako se njegova žena ponekada žali kako je ubeđena da on misli da ona nije privlačna i da ga nikada ne bi otkrivila ako ikada nađe neku mlađu.Ali, "kada sam otvorio album koji mi je dala, moje srce je potonulo. Ove slike...iako su jako lepe i vi ste očigledno jako talentovan fotograf, ovo nije moja žena."

"Učinili ste da svaka njena "mana" nestane...i dok sam siguran da ste vi uradili tačno ono šta je ona želela, oduzeli ste nam sve ono što čini naš život."

"Kada ste joj uzeli strije, uzeli ste dokumentaciju moje dece. Kada ste joj uzeli bore, oduzeli ste više od dve decenije našeg smeha i briga. Kada ste joj uzeli celulit, oduzeli ste njenu ljubav prema kuvanju i svih onih slatkih i lepih stvari koje smo zajedno jeli godinama. Ja vam ne govorim sve ovo da biste se osećali grozno, vi samo radite svoj posao i ja to razumem. Ja vam zapravo pišem kako bih vam se zahvalio.Videvši ove fotografije, iskreno sam shvatio da ne govorim ženi dovoljno koliko je volim i obožavam baš takvu kakva je. Ona to čuje jako retko, da je zapravo mislila da su ove fotošopirane slike nešto što ja zahtevam i želim da ona izgleda."

"Moram da budem bolji, i do kraja mog života ću je slaviti u svim njenim nesavršenostima. Hvala vam na ovom podsećanju."

Viktorija je bila toliko dirnut pismom da je imala potrebu da to i podeli sa drugima."Ovaj mejl je 100% pravi, i ja sam plakala kao beba od krivice tokom poslednjih 6 meseci kad god bih ga pročitala."Komentari na ovo pismo su slični, ljudi su bili pogođeni pismom neimenovanog supruga, a ovo su neki od komentara:"Apsolutno neverovatno pismo i zaista je istinito. Zaplakao sam kada sam čitao i osećam isto prema svojoj ženi.""Ovo je prava ljubav, u svoj svojoj lepoti...moj suprug, koji je preminuo pre devet nedelja nikada nije rekao da sam mu debela ili mi je prigovorio zbog mog izgleda, on me je voleo zbog onoga što sam JA."Ne možemo svi da budemo slika savršenstva, ali ovaj čovek voli svoju ženu bez obzira na sve.

PISMO VOJNIKA KOJE ĆE VAS RASPLAKATI: Upoznao ženu koja mu je spasila život, a onda zauvek nestala

(FOTO) DEČAK (6) RASPLAKAO CEO SVET: Pre smrti ostavio pismo roditeljima, evo šta im je poručio

PISMO DEKE KOJE JE OSVOJILO SVET: Grlite ljude koje volite, čitajte knjige!

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track