(FOTO) Sa krunom na glavi klekla na beton i poljubila joj stopala: Razlog će vas oduševiti!
Foto: YT

RAZNEŽIĆETE SE

(FOTO) Sa krunom na glavi klekla na beton i poljubila joj stopala: Razlog će vas oduševiti!

Žena -
Ova misica je drugačija od ostalih - skromna je i pamti svoje poreklo, a naročito onog ko je zaslužan za sve što je danas postala

Sedamnaestogodišnja Tajlađanka Kanita Paseng (Khanittha Phasaeng) pre nekoliko dana odnela je krunu na izboru za Mis njene domovine.Međutim, dragulji na blještavoj kruni, blicevi fotoaparata i novostečena popularnost nije je promenila, što pokazuju i fotografije koje su obišle i raznežile ceo svet.Naime, ona se odmah nakon pobede vratila u rodno selo na Tajlandu, kako bi zahvalila i posvetila pobedu svojoj majci.Njena majka odgajala ju je sama, a kako bi joj obezbedila sve što joj je potrebno za normalan život, skupljala je smeće i prodavala kompanijama za reciklažu.Vremenom, Kanita je izrasla u prelepu devojku i poželela da uradi nešto od svog života, između ostalog i kako njena majka više ne bi morala da radi teške poslove.

Čim je došla, zahvalila se majci na predivan način - klekla je ispred njenih nogu i poljubila joj stopala! Ovakav vid zahvalnosti na Tajlandu se smatra najponiznijim i najiskrenijim.Fotografija je nastala u ambijentu u kom je Kanita i odrasla - u zapuštenom delu grada i među kantama za smeće, čega se krunisana lepotica uopšte ne stidi."Sve što danas imam i što sam postala, dugujem mojoj majci. I ona i ja zarađujemo za život pošteno i ne znam zašto bih se stidela posla kojim se bavimo", ponosno je istakla Kanita.Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPročitajte još na portalu Stil:Rasplakaće vas priča ove bake iz Banja Luke: Molim za sve kojima je teže nego meni! (FOTO)Majka tvrdi da je rečima izlečila autizam kod sina: Evo šta mu je svako veče govorila!Radikalno čišćenje creva: Posle ovog ni jedna bolest vam neće moći ništa! (RECEPT)Tužne vesti za sve prijatelje Isidore Bjelice: Metastaze su se naglo i agresivno proširile! (FOTO)Varao suprugu dok je bila trudna: Orson Vels menjao žene kao čarape! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track