Devojčica je napisala pismo budućoj sebi. Preminula je nekoliko dana nakon toga, a evo šta je pisalo
Foto: Sun

Tragična sudbina

Devojčica je napisala pismo budućoj sebi. Preminula je nekoliko dana nakon toga, a evo šta je pisalo

Žena -
Tejlor Smit bila je devojčica od 12 godina kada ju je odjednom zadesio neverovatan napad bronhitisa

Nažalost, bolest je bila prejaka i ona je umrla nakon kratke borbe.

Dan nakon njene smrti, njeni usvojitelji bili su u njenoj sobi gledajući sve uspomene koje su ostale iza nje, kada su u jednom trenutku videli sakriveno pismo.

Odmah su prepoznali rukopis svoje ćerke. Takođe, videli su da je Tejlor pismo adresirala samoj sebi. Ali, pod napomenom da ga ne otvori sve do aprila 2023. godine.

Uprkos upozorenju da se pismo ne otvara do tog datuma, roditelji nesrećne devojčice su morali da pročitaju pismo. Meri Elen i Tim bili bili su šokirani kada su shvatili kako je njihova ćerka bila kreativna, čvrsta i vesela, uz dozu gorčine.

U poruci, Tejlor je sebe ohrabrivala da nastavi sa ostvarivanjem svojih ciljeva i čestitala je sebi na maturiranju. Pismo počinje pitanjem: "Draga Tejlor, kako živiš? Život je bio prilično jednostavan pre 10 godina. Čestitam na završavanju srednje škole, a ako nisi dopila tu diplomu, vrati se i pokušavaj sve dok je ne dobiješ", piše Tejlor samoj sebi.

"Da li si se već osamostalila? Ako si na koledžu, šta ti je prvi predmet? Sada želim da budem advokat. Zapamti, prošlo je 10 godina otkad sam ovo napisala. Mnoog stvari se dogodilo, dobrih i loših, tako život funkcioniše i moraš se pomiriti sa tim".

Pismo uključuje dijagram iPada, ukoliko ne bude više postojao. "Ne zaboravi da kažeš svojoj deci da smo stariji od tableta...".

(Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track