ZA 2 GODINE  SE UGOJILA 45 KG: Jela je samo 1.000 kalorija dnevno, a onda je otkrila zašto je debela
Foto: Printscreen/Facebok

Internet joj spasao život

ZA 2 GODINE SE UGOJILA 45 KG: Jela je samo 1.000 kalorija dnevno, a onda je otkrila zašto je debela

Žena -
Lizi Denison Vord (20) iz Velike Britanije nikako nije mogla shvatiti zašto se konstantno deblja iako pazi na ishranu i broji kalorije. Dnevno je u sebe unosila oko 1.000 kalorija, ali ipak je sa 57 kilograma došla na vrtoglavih 102.

Udebljala se 45 kilograma. Očajno je obilazila doktore koji su je uveravali kako se mora zdravije hraniti i tako ubrzati metabolizam. Međutim, ona je osećala da nešto nije uredu i bila je uporna.

"Odlazila sam doktoru više puta, vadili su mi krv, ali nisu mogli reći šta nije uredu. Bila sam frustrirana", ispričala je Lizi.

"Proučavala sam svoje simptome na internetu pa sama platila magnetsku rezonancu mozga", bila je uporna dvadesetogodišnjakinja.

Usledio je šok. Otkrili su tumor na na mozgu koji je pritiskao hipofizu, što je prouzrokovalo hormonalnu neravnotežu u telu i drastično usporavanje metabolizma, nenormalno skladištenje masnoće, a time i nakupljanje kilograma. Tumor je bio velik četiri milimetra i nedavno su joj ga uklonili. Odmah je počela da gubi na težini. Da nije sama istražila što joj se događa, tumor bi rastao i mogao je da je košta života.

Most traumatic experience of my life being awake through surgery! Lots of tears

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track