RUKE OTKRIVAJU GODINE: Ovim receptom to možete sprečiti
Foto: Printscreen

Zaustavite starenje

RUKE OTKRIVAJU GODINE: Ovim receptom to možete sprečiti

Žena -
Kada govorimo o starenju kože, prirodno nam je urođeno da brinemo oko svih promena koje počinjemo primećivati na mestima na koje obraćamo najviše pažnje što se uglavnom odnosi na lice, vrat i dekolte.

Međutim, jedan deo tela ponekad nepravedno zapostavljamo: naše ruke. S obzirom na sve divne stvari za koje ih koristimo logično je da će se na njima videti promene na koži vezane uz starenje.

Kako bismo što duže održali ruke lepima i mladima, predstavljamo vam tri načina kojima ih možete održavati u odličnoj i mladolikoj formi.Pre svega, razmislite koliko puta u danu operete ruke, koliko često su izložene bakterijama i u kontaktu sa svim elementima majke prirode. Na početku trebate raditi piling ruku kako biste se rešili mrtvih ćelija kože, što će vratiti sjaj i tonus koži ruku. Recept na bazi cimeta koji radi čuda i na najtežim slučajevima je odličan za to. Jednostavan, prirodan i neveroatnog mirisa, a učiniće da vaše ruke izgledaju mlađe.

Priprema: pomešajte dve kašičice žutig šećera s jednom kašikom maslinovog ili kokosovog ulja, a onda dodajte jednu čajnom kašičicu cimeta. Utrljate smesu u kožu nežnim pokretima i zatim dobro isperite. Ovo možete ponoviti i do nekoliko puta nedeljno, ukoliko želite sakrijete znakove starenja kože na vašim rukama.

Foto Shutter
Foto Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track