OTKRIVAMO: 9 stvari koje svaki muškarac potajno očekuje od buduće supruge
Foto: Profimedia

LJUBAVNI SAVETI

OTKRIVAMO: 9 stvari koje svaki muškarac potajno očekuje od buduće supruge

Žena -
I njihov spisak je dugačak (kao i naš), zato na vreme saznajte šta to oni potajno žele od žene sa kojom planiraju da provedu ceo život

Ukoliko mislite da su muškarci površni i da ih zanima samo seks, odmah ćemo vas demantovati. Kako bismo dokučile zagonetni muški pol, istražili smo koje to stvari svaki muškarac očekuje od svoje buduće supruge i zato vam ih predstavljamo kako bi se što bolje pripremile za svoju buduću ulogu, , piše sajt Cosmopolitan.RazumevanjeI muškarcima treba razumevanje. Oni očekuju od svoje buduće supruge da ih podrži tokom nekog teškog perioda, a ne da ih neprestano okrivljuje i podseća na njihove greške. Muškarac želi da njegova partnerka razume njegove navike i hobije. Svi znamo kako je kada nema podrške i razumevanja i baš zbog toga bi trebalo da se potrudimo da promenimo naše odnose prema drugima. Manje drameU redu je da se posvađamo sa svojim partnerom u trenucima kada nas niko ne vidi i ne čuje. Međutim, kada ovakvo ponašanje pokažemo javno pred porodicom i prijateljima, u redu je da naiđemo na odbojnost i bes. Svaki muškarac očekuje da probleme rešavate zajedno u miru. Iskrenost Svi želimo da čujemo istinu, ali ne možemo biti potpuno iskreni. Ipak, u braku ne treba da krijete previše stvari, čak i ako će to povrediti partnera. Žena će uvek lako oprostiti i zaboraviti laž, ali muškarci imaju dosta poteškoća da se izbore sa tim. Kuća koja je dom Muškarci vole da se osete prijatno i udobno kada se vrate kući i to im dosta pomaže u preživljavanju teškog dana. Oni vole da žive u čistoj kući, iako su sami neuredni. Obožavaju miris skuvane večere i žele da se ušuškaju sa vama na čistoj posteljini. Kuća koja poseduje sve ove stvari i u kojoj zna da ga čekate olakšava stresne dane na poslu. Domaća hranaSavremene devojke više vremena provode u ispred ekrana nego u kuhinji. Kuvanje je iscrpljujući i zahtevan zadatak, ali dobro je s vremena na vreme priuštiti sebi jedan ukusan domaći obrok. Pripremanje hrane ne mora da bude komplikovano, već samo zdravo i spremljeno s ljubavlju.

RomantikaIako većina to ne želi da prizna, muškarci su takođe nepopravljivi romantičari. Oni takođe žele da njihove žene ne zaboravljaju na romantične večere i često im dosadi da svako veče provedu pored televizora. Muškarci vole romantična putovanja, pisma ili poruke i uživaju u večerima koje su rezervisane samo za vas dvoje. Lični prostor Nismo samo mi toliko zahtevne. Muškarci takođe vole da provedu vreme sami. Ovo posebno važi za povučene i stidljive muškarce. Ukoliko želi da se prošeta sam, to ne mora da znači da će odmah naći drugu ženu. To samo znači da mu je potrebno vreme da sagleda svoje probleme, preispita ciljeve i želje. Slušanje Obe strane bi trebalo dobro da slušaju. Ipak, muškraci to nekako umeju bolje od nas. Svaki muškarac želi da njegova buduća supruga sasluša njegove probleme i želje. TišinaMir i tišina su dragocene stvari koje ne umemo mnogo da cenimo. Muškarcima je tišina potrebnija od nas jer ih opušta i relaksira. Kada pronađu ženu koja ume i da ćuti sa njima, oni već počinju da razmišljaju o zajedničkoj budućnosti sa njom. Sa sajta Cosmopolitan.rs pročitajte i:5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundiKoliko mu zaista značite: 3 sigurna načina da proverite6 osobina koje svaku ženu čine neodoljivom i seksiKada je vreme da oprostimo, a kada zauvek da zaboravimo?Prepoznaj ih: 5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track