PREPOZNAJTE NA ŽENI VEŠTAČKE GRUDI: 5 lakih načina da testirate!
Foto: Ilyke.com

Vodič

PREPOZNAJTE NA ŽENI VEŠTAČKE GRUDI: 5 lakih načina da testirate!

Žena -
Uz pomoć Normana Rova, plastičnog hirurga iz Njujorka, predstavljamo vam zgodan vodič koji možete da koristite da saznate da li su ženske grudi lažne samo kada ih pogledate.

1. Stoje preblizu Većina žena ima oko 3 do 5 santimetara prostora između grudi, ali implanti značajno smanjuju taj jaz. Ako izgleda kao da se grudi dodiruju na sredini, onda su verovatno lažne."Kada doktori stave implante u grudi, i to će postaviti grudi jako blizu, skoro na sredini grudnog tela", kaže doktor Rov.

2. Stoje previsoko.Drugi ćorsokak: njene grudi su postavljene previsoko. Obično one treba da budu u ravni pazuha, ali neuspeli posao operacije grudi je kada one idu iznad te ravni. Ovo je lak način da primetite kada žene nose kupaće kostime jer puš ap brushalter može značajno da ih podigne.

3. Izgledaju kao dinjePrirodne grudi imaju oblik kruške ili suze, ali ako njene deluju kao velike krupne dinje, to je očigledan znak da su veštačke. Za razliku od pravih grudi, koje su prirodno popunjenije na dnu, impanti su ravnomerno raspoređeni silikonom ili sa fiziološkim rastvorom od vrga do dnna, stvarajući savršeno okrugli oblik.

4. Možete da primetite ožiljkePlastični hirurzi obično koriste pristupne tačke na telu kako bi stavili impanti, ali svi ostavljaju ožiljke: pupak(potražite ožiljak oko santimetar iznad), ožiljak ispod grudi (dva simetrićna reza na dnu grusi), oko bradavice (ali ona mora da bude u toplesu kako biste to videli), pazuh gde su ožiljci najvidljiviji. Ako žena nosi majicu na bratele i podigne ruke, potražite na obe strane ožiljke od po 5 santimetra. Za razliku od pupka, to može da bude ožiljak sa neke druge operacije, recimo slepog creva.

5. Možete da čujete...Ako stavite uvo na njene grudi i zvuči kao da ste na plaži, možete biti sigurni da su grudi lažne. Treba vam samo jako tiha soba da ovo čujete, ali ovo je zaista znak koji možete da čujete, a ne da vidite: Žene sa slanim implantima ponekada odaje zvuk "sluuuš" kada se prebace sa jedne na drugu stranu. To je verovatno posledica toga što kada je hirurg popunjavao implante unutar ženskih grudi. Ako se implant ne napuni do kraja rastvorom, to stvara džep vazduha koji se čuje. To nij enešto što biste primetili kada žena hoda ulicom, ali svakako možete da čujete u intimnoj atmosferi.Dakle, slušajte!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track