OČISTITE LICE: Rešite se mitisera uz pomoć paste za zube
Foto: Thinkstock

Saveti

OČISTITE LICE: Rešite se mitisera uz pomoć paste za zube

Žena -
Možda ovo niste znali, ali pasta za zube ima mnogo više korisnih sastojaka nego što ste mislili. Ne služi samo za negu vaših zuba i desni, već može pomoći u nezi vaše kože lica.

Možda znate za trik sa pastom za zube i bubuljicama, a ono što je odlično je to da vam ona može pomoći da se rešite mitisera. Pasta za zube je veoma delotvorna za nedostatke na koži zbog svog sastava.Obične paste za zube u sebi sadrže so i vodu koji su odlični za tretiranje mitisera, jer ih isušuju.Ovakav sastav je odličan i za sprečavanje infekcija na koži što uzrokuje pojavljivanje bubuljica i mitisera.

Evo kako pasta za zube može pomoći pri uklanjanju mitisera:

- Sipajte pastu za zube veličine graška, na novu četkicu kojom ne perete zube.- Počnite da trljate četkicom predeo sa mitiserima. Trljajte 7-10 minuta.- Nakon toga isperite predeo kože mlakom vodom.Vodite računa da pastu za zube ne približavate predelu oko očiju, zbog sastava koji ima u sebi koji može ozbiljno iziritirati vaše oči.Ukoliko ovaj proces ponavljate jednom nedeljno, rešićete se mitisera u potpunosti.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(mogu ja to sama)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track