(VIDEO) Nosila je gumicu za kosu oko zgloba ruke i zamalo umrla. Evo zašto
Foto: Printskrin

Može vas koštati života

(VIDEO) Nosila je gumicu za kosu oko zgloba ruke i zamalo umrla. Evo zašto

Žena -
Bilo da ste devojka koja voli da nosi kosu pokupljenu u rep, ili moderni mladić koji nosi popularnu punđu, verovatno nosite gumicu za kosu oko zgloba svaki dan.

I ako nosite neku kesu, najlakše vam je da je nosite oko zgloba. Međutim, ako ovo radite svakodnevno, može vas koštati života, o čemu svedoči i priča ove žene.

Kao što je inače radila, Odri Kop, majka iz Luizvila iz Kentakija, stavila je gumicu sa sjajem oko svog zgoba. Odatle je bakterija koja se nalazila na gumici ušla u njen organizam.

Prvi znak da će ovo postati situacija opasna po život, pokazao je otok na ruci veličine novčića. Kada je otišla kod doktora, on joj je rekao da to "nije ništa strašno" i dao joj antibiotike.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Međutim, kad se probudila sledećeg dana, Kop je bila potpuno svesna da je situacija zapravo veoma zastrašujuća. Pre nego što nastavite sa čitanjem teksta, upozoravamo vas da su fotografije uznemirujuće.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Kako se kasnije pokazalo, žena je jedva izbegla sepsu, ili trovanje krvi. Rana je delovala kao ujed nekoliko paukova, a kada je otišla po drugo mišljenje kod lekara, oni su bili šokirani kako infekcija nije došla do kostiju.

Doktor Amit Gupta, koji je bio deo medicinskog tima koji je video radnu Odri Kop, upozorio je da nošenje gumica oko zglobova može napraviti ogromnu štetu.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja