(FOTO, VIDEO) Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije!
Foto: Printskrin YT

BLAGOSLOV

(FOTO, VIDEO) Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije!

Žena -
Bila sam potpuno šokirana. U početku nisam mogla da verujem, kaže Miranda

Sve u životu Mirande i Džoša Kroforda bilo je sasvim predvidljivo. Zaljubili su se, venčali i dobili dete, prenosi portal Stil. Međutim, po jednoj stvari su bili veoma posebni roditelji. Oni su imali malu ćerku, a kada su odlučili da prošire svoju porodicu, ništa nije moglo da ih spremi za ono što je usledilo."Bila sam potpuno šokirana. U početku nisam mogla da verujem", kaže Miranda, koja je nosila četvorke!I to ne obične, nego dva para identičnih blizanaca – dva dečaka i dve devojčice."Sećam se da sam pomislila da ne mogu da imam četiri bebe. To je neizvodljivo", izjavila je ova mama.Miranda je zatrudnela pomoću veštačke oplodnje, tokom koje su joj usađena dva embriona, a oba su se podelila nakon oplodnje i tako su nastala dva para blizanaca. Samo 1% svih trudnoća su blizanačke, a verovatnoću da dobijete dva puta identične blizance je teško izračunati.

Neverovatno, ali ovaj mladi par nije imao nikakvu pomoć od strane porodice i prijatelja, a svoju svakodnevicu duhovito opisuju kao "kontrolisani haos".Međutim, tu se proširenje ove neodoljive porodice nije završio, već su nakon snimanja priče Miranda i Džoš dobili još jednog sina.Foto: Foto: Facebook / miranda.d.crawford

Pročitajte još na portalu Stil: Šta smo to uradili sa životom: Imamo velike kuće, a male porodice, mnogo diploma, nimalo znanja! Sevnula je gola guza: Voditeljka prošetala u dekolteu do pupka i providnim pantalonama (FOTO) Ruska bajka otkriva: Zašto kitimo jelku pred Novu godinu? Precizna formula za mršavljenje koja zaista pali: Za doručak jedite samo ovo! Zbog ovih čizama svaka žena zavidi Adrijani Limi: Neverovatno seksi! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track