OBRADUJTE DRAGU OSOBU: Izaberite idealan poklon
Foto: Profimedia

Pametan izbor

OBRADUJTE DRAGU OSOBU: Izaberite idealan poklon

Žena -

Opšte je poznato da svaka devojka voli kada se njen dragi seti datuma kada su se prvi put upoznali, kada je dan njihove godišnjice veze ili braka.

Uvek će se obradovati i kada joj iznenada pošalje poruku, iako su se pre toga već jednom čuli. Bez obzira na to što mnoge devojke kategorički odbijaju da priznaju da im pažnja prija, to je ipak nešto što svakoj ženi imponuje na ovaj ili onaj način. Zapravo, nije to do poklona, koliko do činjenice da su se momci setili.

Cveće se poklanjalo još u Kini i Japanu

Tradicija poklanjanja cveća počela je još u drevnoj Kini i Japanu. Danas se cveće, cvetni aranžmani i buketi poklanjaju u raznim situacijama i cveće je nešto što nikada ne izlazi iz mode, mada ima onih koji ističu da je cveće postalo pomalo passe poklon.

Ono što je najveća draž kod cveća kao poklona jeste da svaki cvet nosi sa sobom neku simboliku. Tako su ruže oduvek bile simbol vatrene ljubavi, cvet koji prenosi duboke emocije, dok su orhideje oduvek bile simbol elegancije i prefinjenosti. Naravno, cvetni aranžmani od 101 ruže jesu bez presedna najlepši buket cveća.

U poslednjih nekoliko godina, korpa sa cvećem izdvaja se kao jedan od traženijih i sve popularnijih poklon. Pored gotovih korpi, veliki broj cvećara pruža i mogućnost da se napravi individualna i jedinstvena korpa cveća po želji mušterije. Danas su to prava umetnička dela i svakako poklon koji se ne zaboravlja.

Dostava cveća – poklon koji ne ostavlja ravnodušnim

Cvetni aranžmani su idealan poklon za svaku priliku i ako želite da izmamite osmeh vašoj dragoj i pokažete joj koliko vam znači, onda je buket crvenih ruža pravi izbor za to i to buket od 101 ruže jer je to bez presedna najlepši buket cveća.

Veliki broj cvećara danas nudi i uslugu dostava cveća na kućnu adresu, tako da je to još jedan način kako da dodatno iznenadite svoju dragu i priredite joj poklon koji je sigurno neće ostaviti ravnodušnom.

Iznajmite apartman u Beogradu – priredite romantično veče

Mimo toga, još jedan od načina da iznenadite svoju dragu jeste da joj priredite i romantičnu večeru, iznajmite stan na dan ili apartman. Beograd pored hostela i hotela ima veliki izbor apartmana koji se takođe mogu iznajmiti na jedno veče. Apartmani Beograd su kompletno opremljeni, pružaju ugodan i bezbedan smeštaj i ono što je takođe bitno dobro su povezani sa svim delovima grada. Lep znak pažnje je i odlazak u bioskop ili pozorište, vikend putovanje tek toliko da provedete nekoliko dana vas dvoje, van grada.

Činjenica je da devojke vole detalje, tako da i ako ste doneli odluku da je izvedete na romantičnu večeru, kupite joj neki komad nakita ili omiljeni parfem, odvedete je negde u prirodu i priredite joj piknik, ne zaboravite da sve to upotpunite i buketom cveća, jer će to dodatno izmamiti osmeh i upotpuniti situaciju. A nasmejana i srećna devojka je ujedno i najlepša, zar ne?

Zato se i kaže da je osmeh najlepši nakit koji jedna dama može da nosi.

www.astrousluge.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track