KAD PRINCEZA LUPA U BUBNJEVE: Kejt Midlton u najstarijoj haljini u kojoj smo je videli do sad
Foto: Profimedia

BOŽIĆNA MODA

KAD PRINCEZA LUPA U BUBNJEVE: Kejt Midlton u najstarijoj haljini u kojoj smo je videli do sad

Žena -
Ista figura posle dve trudnoće i porođaja, ista haljina i ista princeza - samo sa nešto drugačijom frizurom

Vojvotkinja od Kembridža, princeza Kejt Midlton, 15. decembra 2015. godine pojavila se na Božićnoj proslavi u jednoj humanitarnoj dečjoj ustanovi , a modni kritičari nisu propustili da zapaze kako je Kejt ponovo u prastaroj haljini - prelepoj koktel toaleti slavnog kreatora Aleksandra Mekvina, prenosi Lisa.Jarkocrvena boja uvek je u modi, a naročito u iščekivanju Božića za koji je mama princa Džorda i princeze Šarlot bila više nego adekvatno obučena.

Mališani koje je posetila bili su potpuno očarani prisustvom lepe princeze, pa nisu štedeli na iskrenim i jakim zagrljajima.

Ona je, takođe, sa njima bila na muzičkoj radionici i na afričkim Djembe bubnjevima svirala poznatu "We will rock you", što je kasnije Kensingtonska palata u video formatu objavila i na svom službenom Tviter profilu.Izvor: Lisa SA SAJTA LISA PROČITAJTE JOŠ:Modni trenutak: Kejt Midlton u provokativnoj providnoj haljini zapanjila svet (FOTO)Isti Vilijam ili ista Kejt Midlton? Objavljene najnovije slike princeze ŠarlotKejt Midlton rasplakala celu naciju: tijara Ledi Di ponovo ugledala svetlost danaPrinc Vilijam i Kejt napustili Kensingtonsku palatu: pogledajte Anmer Hol gde će živeti princeza ŠarlotaModni trenutak: Kejt Midlton prelepa u belom na krštenju ćerke Šarlote (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track