Najbolji novogodišnji pokloni za nju i njega

Praznici nam stižu sitnice s kojima nikako ne možete pogrešiti

Najbolji novogodišnji pokloni za nju i njega

Žena -
Prvo i osnovno pravilo kod kupovine darova je da budete što praktičniji. Ne vredi bacati novac na nešto što osoba kojoj je poklon namenjen neće koristiti

Približavaju se Nova godina i Božić i sigurno se pitate šta da kupite voljenoj osobi. Kod izbora poklona najvažnije je razmišljati o onome kome ga darujete. Tradicionalnom tipu žene najbolje je kupiti nešto za šta ste unapred sigurni da joj se sviđa i tu uvek idite na sigurno, a eksperimentisati možete jedino s onom koja voli iznenađenja i obožava vašu kreativnost. Za razliku od njih, muškarci najviše cene poklone koji su praktični.

Top 5 poklona za nju

MasažaUplaćena masaža ili vaučer za kozmetički tretman idealan su poklon za većinu žena, naročito ako rade kancelarijski posao i imaju česte bolove u kičmi, ili ako jednostavno žele da se opuste. S ovim poklonom teško ćete promašiti, sem u slučaju da vam je draga previše škakljiva ili stidljiva.Nešto toploKapa, šal, rukavice, prsluk ili neko lepo ćebence praktičan su poklon u hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku - želim da ti uvek bude toplo!Ono što sama želiVeliki broj žena bližnjima će kao slučajno nagovestiti šta bi volele da pronađu ispod jelke. Pažljivo osluškujte njene želje, naročito ako govori: „Joj, ovo sam uvek želela, ali nikako da sebi priuštim“, jer s tim nikako nećete pogrešiti.ParfemPrijatnom mirisu u lepoj flašici teško će odoleti bilo koja žena, naročito ako sama ne trošiti novac na parfeme. Pogledajte koje parfeme inače koristi i zapišite nazive kako biste u parfimeriju došli pripremljeni.Poklon za obojeAko ste u mogućnosti da uplatite jedno lepo vikend putovanje za dvoje ili neko malo duže, obožavaće vas. U ovom poklonu ćete uživati i vi, a uspomene koje ćete imati pamtiće se zauvek.

Top 5 poklona za njega

Muškarci vole gedžeteBrojna istraživanja su potvrdila - muškarci najviše žele poklone iz sveta tehnike. Ovde, naravno, mislimo na tablete, smartfone, plejere, delove za računare, kućne bioskope, foto-aparate, USB i slično. U njihovom istraživanju i korišćenju oni će sigurno uživati.Praktična odećaLepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan poklon. Pošto muškarci uglavnom nisu ljubitelji šopinga, a naročito kupovine garderobe, ako im pogodite stil, biće vam istinski zahvalni. Ali pre nego što krenete u kupovinu, razmislite o tome šta bi zaista želeo i šta mu treba.I oni vole kozmetikuVećina muškaraca želi da ima lep i negovan izgled bez previše truda, a pošto uglavnom nisu upućeni u kozmetičke proizvode, izbor pravog preparata može im predstavljati problem. Kvalitetan parfem, balzam posle brijanja ili lep kozmetički set zadovoljiće njegove praktične potrebe i dobro će mu doći.Modni dodatakSat je super izbor za muškarce koji vole da ih nose. Pre kupovine ovog poklona obavezno pokušajte da saznate koji mu se sviđa, najbolje komentarisanjem tih predmeta u časopisima ili s prijateljima.Karte za utakmicu ili koncertKarte su dar s kojim ne možete pogrešiti. U ovakav tip poklona spadaju i odlasci na neku aktivnost za koju znate da želi da isproba, poput kartinga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track