OVU LEPOTICU JE PORODICA ODBACILA JER JE ROĐENA BEZ NOGU: Danas je uspešna u svemu!
Foto: Printscreen Instagram

Inspirativna priča

OVU LEPOTICU JE PORODICA ODBACILA JER JE ROĐENA BEZ NOGU: Danas je uspešna u svemu!

Žena -
Kani Seser je devojka sa neverovatnom životnom pričom. Ona je rođena na Tajlandu bez nogu zbog čega su je se roditelji odrekli.

Danas ima 23 godine i uspešnu karijeru modela. Tajlanđanka je rođena bez nogu a roditelji su zbog toga odlučili da je ostave pred vratima hrama jer nisu želeli "oštećeno" dete.

Kani je usvojila porodica koja ju je naučila kako se svoga tela ne treba stideti i kako se treba osećati ugodno u svojoj koži. Očito su je dobro naučili., jer je Kani danas veoma uspešna.

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Dec 6, 2015 at 3:10am PST

"Treba se osećati dobro u svojoj koži, a ja sam u svojoj sebi seksi", izjavila je Kani za "People"..Ona je naglasila da voli da pozira ispred kamera i objektiva. Još kao mala uživala je u fotografisanju jer je to bio odličan način da predstavi sebe i ispriča svoju priču.

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Oct 18, 2015 at 1:54am PDT

Nikakav problem joj ne predstavlja skidanje, pa se tako rado razgoliti na fotografijama jer kaže kako je tu reč o slobodi tela, a ona se odlično oseća u donjem vešu. Kani je svestrana, pa je tako različite stvari privlače. Naučila je da surfuje na vodi, vozi skejt, jer kako kaže na njemu se oseća bolje, nego u invalidskim kolicima.

Ova devojka ima želju da svima pokaže kako se ne treba stideti svojih nedostataka , kao i da se sa njima može lepo živeti. Kani se sprema i za paraolimpijadu 2018. godine, otkriva da je srećno zaljubljena i svaki dan živi "do daske".

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Sep 22, 2015 at 11:40pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track