ŽENE, DA LI BISTE NOSILE OVAKO NEŠTO: Pogledajte model farmerki koje će biti hit u 2016. godini
Foto: Profimedia

Moda

ŽENE, DA LI BISTE NOSILE OVAKO NEŠTO: Pogledajte model farmerki koje će biti hit u 2016. godini

Žena -
Glumica Ema Roberts je predstavila model farmerica koje će biti pravi modni hit u 2016. godini.

Ona je uslikana dok je šetala ulicama Los Anđelesa, kada je i ponela komad džinsa, za kojim su odmah poludele trendesterke širom sveta, čime je Ema ujedno i najavila novi trend. Reč je o modelu džins pantalona koje nam dolaze u nešto drugačijem obliku. Izbeljeni džins koji prati liniju tela seže do sredine lista, i nastavlja da se širi u blagi trapez. Nogavice koje sežu do sredine lista su grubo iskrojene i nejednako odsečene, dok je konac ostavljen da visi, nalik skraćenim zvnocarama.

Profimedia
Profimedia

Ovaj model farmerica nije preporučjiv za bilo koju građu. Osoba koja planira da ih ponese mora da bude manekenkse građe, jer u suprotnom vizuelno skraćuje figuru i čini vas krupnijom.

Prema prvim predviđanjima, ali i komentarima modnih blogerki i gurua, upravo ovaj model farmerki će biti veoma popularan komad u 2016. godini.Ono što je zanimljivo, ovaj model je već rasprodat na jednom online sajtu za prodaju garderobe tako da se uskoro očekuje još veća navala. Na vama je da odlučite da li biste poneli ovakve pantalone.

Profimedia
Profimedia

(whowhatwear)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track