PRIMETILA JE DA NEŠTO NIJE U REDU SA BEBOM KAD SE SMEJE: Kada je doktor video, uplašio se na smrt!
Foto: Ilyke.com

Božićno čudo!

PRIMETILA JE DA NEŠTO NIJE U REDU SA BEBOM KAD SE SMEJE: Kada je doktor video, uplašio se na smrt!

Žena -
Tromesečna beba Pejsli je ponos i radost roditelja Karise i Meta Hetfilda iz Sinsinatija. Za većinu roditelja nema veće nagrade nego osmeh deteta, Pejslini roditelji se jako zabrinu svaki put kada se ona nasmeje.

"Primetili smo da kada plače, njeno levo oko se ne zatvara dobro, a kada se smeje, ista strana usta se ne pomera", priseća se njena majka.Zabrinuti, Hetfildovi su kontaktirali doktora koji je odlučio da skenira Pejslin mozak. Ono što je skener otkrio potvrdio je strah roditelja: nepoznata izraslina se vezala za levu slepoočnicu, pored njenog mozga."Ne postoji ništa gore za roditelje nego misao da je njihovo dete ozbiljno bolesno i da može da umre", rekla je majka Karisa.

Da bi se izdvojio uzorak tkiva iz njene slepoočnice, odveli su je u dečiju bolnicu. Ipak, kada se hirurg vratio posle biopsije, on je počeo da odmahuje glavom u neverici. Ono što je pronašao bilo je - apsolutno ništa! Navodni tumor jednostavno je nestao, a lekari nisu mogli da objasne zašto ni kako.

Doktori su rekli da je došlo do greške kada joj je prvi put skeniran mozak. Ipak, u dečijoj bolnici se kunu da je skener radio jedan od najboljih radiologa."Naši lekari su se plašili najgoreg - benigni tumor", rekao je portparol bolnice."Ali kada su hirurzi stigli do mesta gde je trebao da bude tumor, nisu našli ništa. Nisu mogli da budu srećniji i da kažu roditeljima ovu divnu vest."

"Ovo je zaista čudo", presrećno je rekao otac Met Hetfild.

Nije mogao da bude bolji i lepši poklon za Božić za ovu porodicu.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track