ŠTA ODGOVARA VAŠEM ZNAKU: Izaberite manikir prema horoskopu
Foto: Shutter

Saveti

ŠTA ODGOVARA VAŠEM ZNAKU: Izaberite manikir prema horoskopu

Žena -
Mnoge naše odluke, kao i karakterne osobine, zavise od toga u kojem horoskopskom znaku smo se rodili. Horoskop utiče i na naš modni stil, izbor parfema, nijansi u šminsi, pa čak i na izbor manikira.

Zavisno o tome pripadate li vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku, različiti su ukusi za boje, kao i oblik noktiju. A koje trendove ove sezone treba slediti vaš horoskopski znak, pročitajte u nastavku teksta.

Ovan - Žena Ovan je energična, vatrena i strastvena. Voli sport, brzu vožnju i tzv. muška zanimanja, pa zato često bira sportski stil odevanja. Iako njena garderoba važi za udobnu i praktičnu, na noktima ne želi jednobojni manikur. Zato je najbolji izbor za nju čevron manikir. Radi se o relativno jednostavnoj, a vizualno atraktivnom manikiru, čija je glavna odlika prepoznatljiv cik-cak detalj. Dizajnerka Rebeka Minkof je lansirala ovaj trend u prošloj sezoni kombinujući plavu i bordo nijansu. Bez obzira na to koje dve boje sparili, vaši nokti će izgledati vrlo atraktivno.

Bik - Opuštena i erotična žena Bik voli luksuz i skupe stvari. Uvek elegantna, isfenirane kose, besprekornog tena i, naravno, sa savršenim noktima. Iako se pripadnice ovog znaka teško odlučuju na promene, početak nove godine pravi je trenutak da probaju nešto novo. Zato klasični frenč ostavite po strani i na noktima nosite čarobne kvadratiće u tamnoplavoj i zelenoj boji.

Blizanci - Žena Blizanac je radoznala, veselog duha, društvena. Astrolozi kažu da su ruke njihov glavni adut i rado ih otkrivaju nekim originalnim džemperom, čak i zimi, a naglasak stavljaju na neobične rukave, dok na noktima biraju nijanse kojima će iskazati energični temperament. Blizancima zato najviše odgovaraju lakovi zlatne nijanse. A ove sezone možete birati od metalik do mat zlatne, od svetle do boje starog zlata.

Rak - Žene Rakovi su romantičarke, nežne duše. Neguju ženstveni stil, pa najviše vole čipku, svetloružičaste i sve nežne nanse, uključujući pastelne boje. U skladu sa svojom prirodom biraju i manikir. A da biste se i ove zime osećale poput savremene princeze, tu su suptilne srebrne zvezdice ili, pak, nokte ukrasite diskretnim zlatnim detaljima.

Lav - Kralj džungle je i kralj među horoskopskim znakovima. Ovaj vatreni znak oličenje je stila i dominacije, pa što god radili i za što god se opredelili, Lavovi će uvek izabrati ekstremnu opciju jer oni ne znaju za “zlatnu sredinu”, što se primećuje i kod odabira laka. Umesto monokromatskog izgleda, njihovi nokti su prava mala umetnička dela, jer su pripadnice ovog znaka spremne pokazati svoju maštu i kreativnost u svakom pogledu.

Devica - Kada vidite devojku odevenu u savršenoj beloj košulji, pantalonama visokog struka i salonkama, budite sigurni da vam u susret ide Devica, jer je ona praktična i voli svežinu i čiste note. Ove dame nikada nećete videti s neukusnim nakitom ili neurednim, napadno nalakiranim noktima. Zato je ove zime za njih idealan izbor siva boja. Bez obzira na to za koju se nijansu sive odlučite, jedno je sigurno – imaćete sofisticirani sjaj na noktima!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaga - Žena Vaga je mirna, elegantna, s istančanim ukusom za modu. Voli svilu, kvalitetne cipele i nove modne trendove. Zato su njeni nokti uvek u aktualnim nijansama, a da biste na početku godine postigle ravnotežu, neka na noktima zablista ombre. Iako su ombre bojenje odavno nadmašile druge tehnike u nijansiranju, on se zadržao na odeći, a ove sezone i na noktima, i to pre svega u sivim i ljubičastim nijansama.

Škorpija - To je najstrastveniji među horoskopskim znakovima. Ove žene zrače seksepilom što god odenule, pa zato nisu modni fanatici i ne robuju trendovima. Njihov izbor su crni komadi, a na noktima geometrijski detalji. Minimalistički stil, a ipak upadljiv i moderan, lansirao je prošle godine američki brend "Bend of autsajders", a čine ga nokti uokvireni mat belim lakom. Ako želite uneti radost u ovaj trend, obojite nokte bež nijansom a uokvirite crvenim, tamnoplavim ili tamnonarandžastim lakom.

Strelac - Žena Strelac je energična, voli izazove i razne sportove. Za razliku od Blizanaca i Vaga, obožava eksperimentisati, često menja trendove i uvek je spremna isprobati nešto novo. Zato je za pripadnice ovog znaka najbolji izbor manikir u dve različite boje, jer pruža veliki broj kombinacija – možete se odlučiti za komplementarne ili potpuno kontrastne nijanse, kao i podeljen nokat horizontalno ili dijagonalno u dve boje.

Jarac - Žena Jarac je izuzetno konzervativna, hladna i smirena. Najradije bira poslovni izgled i nikad je nećete videti s neukusnim dekolteom niti u previše kratkoj suknji. Strogi stav ona će preneti i na svoje nokte, pa se najčešće odlučuje za frenč manikir. Da vam nokti ne bi bili jednolični, probajte različite oblike klasičnog frenč manikira.

Vodolija - Ova žena je razigrana, ekscentrična i prava buntovnica. Voli neobične stvari, pa je njen način odijevanja revolucionaran i futuristički. Ovakav stil neguje i kada su nokti u pitanju. Da biste bile u trendu, probajte hit manikir "slomljeno staklo".

Ribe - Žena rođena u znaku Riba je idealista, osećajna i voli sanjariti. Ove žene spadaju u jedne od najlepših i najsofisticiranijih predstavnika zodijaka, pa im svaka kombinacija lepo stoji. Zato se one ne boje u svakoj prilici nositi šljokičavi manikir. Emotivnu stranu najbolje će pokazati lakom sa šljokičavim detaljima.

Foto: Shutter
Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track