TRIKOVI UZ KOJE JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Evo kako je Maraja Keri dovela liniju do savršenstva
Foto: Printskrin/Tviter

Saveti

TRIKOVI UZ KOJE JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Evo kako je Maraja Keri dovela liniju do savršenstva

Žena -
Maraja Keri je nekad važila za veoma zgodnu i atraktivnu ženu, a onda je nabacila dvadeset kilograma čime je totalno promenila svoj izgled.

Pevačica je često bila prozivana zbog fotošopiranja slika, čime je htela da sakrije višak, a onda je na jesen donela odluku da smrša. Danas ponovo izgleda sjajno, a rešila je da podeli sa svima kako je za kratko vreme svoje telo dovela u formu. Nedavno ona se pojavila na UNICEF-ovoj dobrotvornoj gala večeri u Los Anđelesu kada su sve oči su bile uprte u nju. Maraja godinama nije tako dobro izgledala, kao kada je na večeru došla u tamnoplavoj uskoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pevačica je za tri meseca smršala čak 14 kilograma nakon pto se posavetovala sa nutricionistom.

Maraja je unosila 1.500 kalorija na dnevnom novu. Dobila je savet da ne jede velike obroke, već da tokom dana više puta unosi manju količinu hrane.

Pevačica je takođe počela da vežba, i to 3 puta nedeljno. Budući da najviše voli da pliva rešila je da se tome i posveti, a rezultati su se videli već nakon nekoliko nedelja.

I ono za šta kaže da je najvažnije je to da se nije previše opterećivala i merila često. Maraja je rešila da zaboravi na vagu i jednostavno se vodi time kako se oseća u svojoj koži. Nije se opterećivala kilogramima koje gubi polako, već je prema garderobi primećivala koliko je smršala.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(intouchweekly.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track