JEZIVA PORODIČNA TAJNA KOJA JE VODILA DO SAMOUBISTVA: Otkrila je da njena majka i ona dele istog oca
Foto: Ilyke.com

Borba sa anoreksijom

JEZIVA PORODIČNA TAJNA KOJA JE VODILA DO SAMOUBISTVA: Otkrila je da njena majka i ona dele istog oca

Žena -
Džodi Kejhil otkrila je da je začeta nakon što ju je silovao otac u pismu koje je adresirano na nju pre 4 godine.

Nakon što je njena majka silovana od svog oca sa pištoljem uperenim u nju, ova žena je otvoreno pričala o traumi koju je doživela kada je otkrila jezivu porodičnu tajnu koja je dovela do njene borbe sa anoreksijom.Džodi, iz Melburna, primila je pismo od otuđene majke pre 4 godine u kome joj se otkriva tajna koja je bila sakrivena 3 decenije - one dele istog oca.38-godišnjakinja ispričala je za Dejli Mejl da joj je majka u pismima detaljno opisala zlostavljanje koje je doživela od svog oca, Rejmonda.

Džodi kaže kako njena majka nije mogla ni da je gleda a da ne pomisli šta joj je otac uradio."Dobila sam prvo pismo bez ikakvog upozorenja. Nekoliko nedelja kasnije sam se plašila da odem do sandučeta. Ona (moja majka) nastavila je da piše i piše", rekla je Džodi koju je odgajila njene razvedena baka - Huanita, kada je njena majka dobila psihozu."Ona je bukvalno rekla "vreme je da ti kažem istinu ko je tvoj otac...ti i ja delimo istog oca", a ja sam ostala šokirana!""Toliko sam bila u šoku i zgađena. Te noći sam pokušala da skočim sa mosta. Nisam znala šta da radim sa tim otkrićem."Ali sa jezivom tajnom, došao je i momenat bistrine za Džodi koja tek sada razume zašto je njena majka toliko "mrzela".

Majka joj je poslala ovo pismo na dve stranice i saopštila joj je ko je njen otac. Otkriveno je da je njen deda silovao njenu majku."Sve što se dogodilo kada sam bila mala počelo je da dobija smisao. Ona je uvek bila u bolnici. Prvi put je to rekla nekome pre 10 godina""Ja sam jednostavno mislila da je luda i način na koji me je tretirala, nisam mogla da razumem.""Jednom je pretila pištoljem da će me ubiti. Rekla je policiji da sam ja držala pištolj i da sam išla ka njoj.""Verovatno je bilo grozno gledati me svaki dan kao da sam podsetnik. Sada sve ima smisla."

Čitajući ispovest svoje majke, Džodin život počeo je da gubi smisao i ona se "bacila" na svoj posao vodeći humanitarnu organizaciju umesto da rešava svoje probleme.Uskoro je prestala da jede i gubila jena kilaži, na kraju je dobila anoreksiju."Polako sam izbacivala hranu. Moji prijatelji su primetili da sam sve tanja i tanja...videli su da stižen na 46 kilograma", rekla je Džodi."Bila sam sigurna da sam izbacila hranu iz sistema koristeći laksative. Kada sam bila prazna, osećala sam se ok. U jednom trenutku imala sam 34 kilograma."

Džodi tokom svoje borbe sa anoreksijom kada je ulazila i izlazila sa tretmana.Njena anoreksija je bila toliko strašna da je Džodi završila u bolnici."Hranili su me na cevčicu mesecima", rekla je.Posle nekoliko godina borbe sa ovom bolešću, Džodi kaže da nikada više ne želi da se vrati na ono od pre, iako je još uvek dugaćak put pred njom.

Njeni prethodni pokušaji da se izleči nisu dobro prolazili, kada je napustila bolnicu nakon 6 nedelja posete prijateljima, vratila se starim navikama i izgubila je 13 kilograma.Ovoga puta Džodi je sigurna da će pobediti bolest."Svaki dan je težak. ovo je prvi put za 5 meseci da nisam uradila ništa pogrešno sa ishranom. Samo želim da se fokusiram na to kako sebi da pomognem.""Sve je u mislima. Možete da imate najbolje doktore i najbolje prijatelje, ali ako ne mrzite anoreksiju onoliko koliko mrzite sebe, nećete je pobediti."

Ona se nada da će njena priča pomoći nekome da pobedi ovo stanje. Želi da pomogne svim ljudima kojima je potrebna pomoć.

(Foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track