Isklesani trbušnjaci bez vežbanja: Trend za kojim je odlepio ceo svet! (VIDEO)
Foto: Youtube

Jednostavan trik

Isklesani trbušnjaci bez vežbanja: Trend za kojim je odlepio ceo svet! (VIDEO)

Žena -
Svi želimo da imamo tanak struk i isklesane trbušnjake, ali ako ne želite da sate i sate provodite u teretani, poslužite se ovom cakom

Ako i vi spadate u većinu koja ne voli da vežba, a želi da izgleda lepo i zdravo, ovaj trik može da vam koristi, prenosi Stil.

Naime, svi želimo da imamo tanak struk i isklesane trbušnjake, ali ako ne želite da sate i sate provodite u teretani, poslužite se ovom cakom. U pitanju je konturisanje stomaka, kojeg i mnoge svetske zvezde (između ostalih i Britni Spirs) koriste. Dakle, nije sve tako fantastično i savršeno kao što nam se čini!

Sve što vam treba je četkica i nekoliko nijansi pudera da biste stvorili iluziju mišića. Ovo konturisanje stomaka postalo je u svetu izuzetno popularno nakon konturisanja lica i dekoltea.Pogledajte snimak:

Svi će misliti da ste ugradili silikone: Trik za povećanje grudi koji osvaja svet! (VIDEO) Tuširate se svakog dana? Doktor otkriva da li je to zaista neophodno! Najveće leglo bakterija na telu: Kako da pravilno čistite najprljaviji deo! Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT) Kad bi ljudi ovo znali, sprečilo bi se 80% srčanih udara: 5 ključnih činjenica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track