(FOTO) IMALA JE 107 KILOGRAMA: Izbacila je samo jednu stvar iz ishrane i smršala 30 kilograma
Foto: Printskrin Instagram

Male a velike promene

(FOTO) IMALA JE 107 KILOGRAMA: Izbacila je samo jednu stvar iz ishrane i smršala 30 kilograma

Žena -
Tili Katler imala je 107 kilograma i zbog toga jedno vreme nije mogla da hoda, ali je sa 25 godina odlučila da će izbaciti jednu stvari iz ishrane. Nije se nadala, ali to je bilo pravo rešenje.

Naime, ona je za pola godine smršala više od 30 kilograma i to zahvaljujući odluci da će iz svog jelovnika izbaciti hamburger.

"Toliko sam jela da sam postala debela, a onda je sva odeća počela da mi bude nelagodna. Nisam mogla da hodam normalno, a samopouzdanje mi je bilo na najnižem mogućem nivou", rekla je Tili koja je dok nije smršala bila u potpunom psihičkom rastrojstvu.

A photo posted by Tilly Cutler (@mrstcutler) on Jan 8, 2016 at 3:26pm PST

Njena transformacija je postala interenet senzacija nakon što je podelila svoje slike na društvenim mrežama.

"Uhvatila sam sliku sa puštenim stomakom da me seća na šta sam ličila pre tretmana. To me je držalo na pravom putu, tako sam nastavila da mršam. Bila sam oduševljena kada sam videla koliko ljudi poštuje to što sam uradila. Prošlo je 36 nedelja od promene u mom životu i nikada više neću gledati u nazad. Nisam još uvek postigla moj pravi cilj, ali idem ka tome."

A photo posted by Tilly Cutler (@mrstcutler) on Sep 8, 2015 at 9:04am PDT

Tili je počela da se goji kada je studirala.

"Bila sam na fakultetu samo šest meseci, onda sam otišla zbog posla sa suprugom, ali moja loša ishrana se nastavila. Jela sam burgere i grickalice četiri puta nedeljno i nikada nisam kuvala. Edvard i ja smo voleli da jedemo u restoranima, a ja bih uvek uzela i dezert. Ipak, sve je to iza mene, sada se zdravo hranim", rekla je Tili, piše mirror.co.uk.

A photo posted by Tilly Cutler (@mrstcutler) on Sep 29, 2015 at 5:50am PDT

Tili je uspela da smrša uz pomoć programa koji joj je dat od jedne organizacije koja pomaže ljudima sa gojaznošću. Pa tako, ona sada za doručak jede voće i pije jogurt bez masnoće, užina su joj šargarepe ili salata, a grickalice voće, jogurt i fit čokoladicu, a onda preskoči na večeru kada jede karbonare koje su spremljene tako da imaju malo kalorija i masnoće.

A photo posted by Tilly Cutler (@mrstcutler) on Jan 18, 2016 at 1:08pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track