12 STVARI KOJE MUŠKARCI RADE, A ŽENE GUBE GLAVU: Zbog ovoga se dame sve više zaljubljuju!
Foto: Ilyke

Oh, da!

12 STVARI KOJE MUŠKARCI RADE, A ŽENE GUBE GLAVU: Zbog ovoga se dame sve više zaljubljuju!

Žena -
Muškarci - volimo izh. Stvarno. Ne možemo da živimo bez njih i ne želimo. Uživamo u malim stvarima koje oni čine i koje ih čine tako privlačnim.

Predstavljamo vam 12 stvari koje muškarci rade, a žene obožavaju!1. Planiranje je neverovatno.Kada muškarac planira, to je skoro uzbudljivo kao prosidba. Bez obzira da li organizuje sastanak, vikend putovanje ili popodnevnu šetnju - stvarno, bilo šta - mi smo srećne. To nam pokazuje da su sposobni da ulože trud u nas i to nam se dopada. Zapravo, mnogo, mnogo nam se dopada.2. Dobro slušaju.Pokazivanje ženi da umeju dobro da slušaju je neverovatno. Pamćenje stvari koje smo pomenule da nam se dopadaju je divno. Nebitno da li je u pitanju cveće, knjiga, čokolada ili nakit, ako nas iznenadite sa tim, osećamo se zaista specijalno.3. Pokažite nam malo ranjivosti.Zaista je neobično kada muškarac otvoreno i iskreno govori o svojim osećanjima prema vama. Kada se oseća komforno da to uradi, sjajno je. Toliko je sjajno da je to kao da smo dobile na nekoj emotivnoj lutriji.

4. Zadovoljite nas u spavaćoj sobiKada muškarac ume da vas zadovolji, koliko ste srećne? To je toliko uzbudljivo kao da ste osvojili turnir. Muškarac koji želi da vas zadovolji, tako da zaista uživate, to je po nama definicija dobrog muškarca. 5. Kada kuva za nasKada muškarac zna da se snalazi po kuhinji i samouveren je, to je jako slatko. Kuvanje zahteva smirenost, strpljenje i pokazuje nam da mu je stalo...

6. Hajmo u šoping.Hajde da budemo realni, sport je najpopularniji hobi za većinu m uškaraca. E pa šoping je omiljeno gubljenje vremena za žene. Šoping je za žene, što i sport za muškarce. On nije dobar za ženske novčanike(ili njihovih muškaraca), i sigurno nije kardio, ali je definitivno zabavno. Kada muškarac ume da kupuje sa vama i da vam njegovo mišljenje, to je pravo zlato.7. Ok je da budete štreberi.Po nama, potpuno je ok kada se muškarac skupi na kauču sa svojom omiljenom knjigom. Kada postane pravi štreber i uzbuđen oko nečega što čita i nije ga sramota, to um e da bude jako slatko.

8. Kompromis je ključ.Koliko puta je vaš muškarac uradio nešto što ne voli samo zato što ste ga vi to zamolili? Kada muškarac uradi nešto za nas što obično ne bi, to nam potpuno istopi srce. Biti sladak i pažljiv uvek upali. Mi umemo da cenimo to što ste uradili nešto zbog čega niste bili najsrećniji.9. Budite sportski tip.Lepo je videti muškarca koji je zagrejan za sport. zapravo to je vrlo uzbudljivo. Kada urlate na TV i kada se nervirate - to je skoro pa erotski. Kada vam se užare oči, postajete neodoljivi.10. Poljubite nas i mazite.Kada ste nežni i slatki prema nama, to mi pamtimo. Kada ste slatki - bez obzira da li ste stavili svoju ruku oko nas kada to ne očekujemo, držite nam ruku bez nekog razloga ili nas strastveno poljubite - naše srce poskoči.

11. Volite našu porodicu.Neki ljudi imaju čudne porodice. Ali vaša porodica je vaša i vi ih volite. Kada vaš muškarac postane blizak sa vašom porodicom i kada ga svi zavole, on je zaista fantastičan!12. U redu je ako je dominantan.Dominantnost nas prodrma na svim pravim mestima. Svaka žena želi pomalo "50 nijansi sive" u svom životu. Postoji vreme i mesto za vođenje ljubavi, ali postoji i vreme i mesto da budete malo agresivniji.(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track