(VIDEO, FOTO) OVA MAMA JE ŠOKIRALA SVE: Igra oko šipke dok u naručju drži dete koje doji
Foto: Printskrin/Instagram

Niko nije ostavila ravnodušnim

(VIDEO, FOTO) OVA MAMA JE ŠOKIRALA SVE: Igra oko šipke dok u naručju drži dete koje doji

Žena -
Majčinske obveze ponekad su toliko velike da se mamama sama ideja slobodnog vremena čini nemogućom, a kamoli pomisao da se posveti vežbama.

Međutim, plesačica Ešli Vrajt uspela je da uskladi majčinstvo sa svojom omiljenom vežbom.Ešli se inače bavi plesom oko šipke, pa je svoju vežbu počela da upražnjava dok doji dete.

Sve što radi ona objavljuje na Instagramu, kao i fotografije na kojima pozira gola sa svojim detetom. Ešli je napravila pravi haos na društvenim mrežama, jer su njeni postovi izazvali gomilu komentara, uglavnom negativnih.

U kratkom videu objavljenom na Fejsbuku koji je do sada videlo više od 3 miliona ljudi Ešli izvodi različite poze na šipki dok njena malena ćerka Šenon mirno spava umotana u maramu.

Korisnici društvenih mreža osuli su paljbu jer smatraju da je degutantno širiti noge na šipci dok dete drži u naručju, dok joj drugi zavide na izgledu. Ešli za sada ima preko 89 hiljada pratilaca na Instagramu, a broj sledbenika raste iz dana u dan.

Jedni je osuđuju, drugi podržavaju, ali ona ne mari previše na zle komentare... nastavlja da se slika gola, igra oko šipke i to sve sa svojom ćerkom.

Pogledajte pa procenite sami da li je njen potez degutantan:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track