Najnovije vesti

(VIDEO) PSIHIJATAR OTKRIO SJAJAN TRIK: Ovako ćete izbaciti svaku lošu naviku iz života!
Foto: Ps Yt

Pokušajte

(VIDEO) PSIHIJATAR OTKRIO SJAJAN TRIK: Ovako ćete izbaciti svaku lošu naviku iz života!

Žena
Poslužite se ovim trikom i život će vam odmah postati mnogo bolji

Psihijatar Džudson Bruer veruje da ima lek za sve one koji nikako ne mogu da se reše loših navika, prenosi Stil.On smatra da rešenje leži u tome da postanete radoznali i saznate sve što možete o toj vašoj rđavoj navici!"Uzmimo za primer pušenje. Svi znaju koliko je to loše, ali ta informacija nije dovoljno moćna da uzrokuje radikalne odluke. Ali, kada biste se bolje raspitali šta sve ima u jednoj cigareti, koliko otrova, pogledali fotografije unutrašnjih organa pušača i sagledali objektivno sve posledice, pri sledećem paljenju cigarete ne bi vam bilo svejedno", objašnjava psihijatar.Ukoliko baš ovu naviku ne možete da promenite, evo nekoliko činjenica koje će vam, prema dr Brueru, pomoći da jednom zauvek presečete:

Pušenje može da izazove zgrušavanje krvi, izazove grčeve u mišićima, izazove razne bolesti pluća, poremećaj svih organa za varenje, bolove u zglobovima, oštećenje srca, različite aritmije, povišen krvni pritisak, grčenje krvnih sudova.Takođe, utiče i na centralni nervni sistem, a javlja se nepromišljenost, razdražljivost, poremećaj sna, glavobolja, vrtoglavica i noćne more.Neke od teških posledica su još i pušačka noga, neplodnost kod muškaraca i žena, kao i karcinom različitih organa.Ono što možda takođe niste znali jeste i da jedna cigareta sadrži preko 4.000 otrova, a osim toga, duvanska industrija u preradi koristi i jako opasne hemikalije:Sumpor - radi dobijanja intenzivne žute boje duvanaPreparate na bazi olova - za korekciju ukusa cigareteAntifriz - radi postizanja balansa vlage u cigaretamaTitan dioksid - da bi pepeo bio što beljiAzbestna vlakna - da se pepeo ne bi krunioRadioaktivni polonijum 210 - u postupku uzgajanja duvana, saopštio je Institut Batut još 2009. godine.Da li vam se bar malo zgadila cigareta?

Stil Čim pređe četrdesetu: 5 stvari koje svaka žena treba da radi! Staro srpsko verovanje: Šta nikako ne smete da dozvolite u svojoj kući! Kako Japanci u školi od dece prave ljude: Snimak koji je osvojio svet! (VIDEO) Iskoristite februar: Magični dani, bilje i jednostavni rituali za uspeh i ljubav! Zašto ne dobijate ono što želite u životu: Jedna jedina prepreka!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...