VEČERAS U 19.19 JE PUN MESEC: Iskoristite energiju i ritualom s novčanicom privucite bogatstvo!
Foto: Sthutter

Najsnažniji uticaj našeg satelita

VEČERAS U 19.19 JE PUN MESEC: Iskoristite energiju i ritualom s novčanicom privucite bogatstvo!

Žena -
Kada je mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećanje obilja.

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70 odsto vode. Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

Ritual sa novčanicomNajednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu, po mogućnosti crvenu. Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Dnevne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track