NOVI TREND SA MODNIH PISTA: Usne u dve boje
Foto: Printskrin/Pinterest

Saveti

NOVI TREND SA MODNIH PISTA: Usne u dve boje

Žena -
Ne morate se više pitati koja nijansa najviše odgovara vašoj odevnoj kombinaciji, jer od sada ne morate imati samo jednu boju na usnama.

S modnih pista i stranica časopisa dolazi novi trend – usne u dve boje. Za razliku od ombre usana i postupnog nijansiranja, ovdje nosite dve boje sasvim odvojeno odnosno jedna se nanosi na gornju, a druga na donju usnu.Neobičan trend vrlo brzo zapalio je društvene mreže, a rado ga preporučuju i šminkeri širom sveta.

Novi izgled na vašim usnama možete postići na dva načina: koristeći komplementarne ili suprotne boje.Ako želite da vaše usne izgledaju punije, koristite srodne boje u različitim nijansama, na primer, nežno roza na donjoj usni i ciklama na gornjoj.

Dodatni plus: slične boje možete nositi u opuštenoj varijanti preko dana, pa čak i uz poslovne kombinacije.Smele djevojke koje žele svojim usnama privući poglede drugih mogu naneti dve suprotne boje, kao što su narandžasta i roza ili ljubičasta i crvena.

Foto: Printskrin/Pinterest
Foto: Printskrin/Pinterest

Za zavodljivi izgled možete kombinovati tamno crveni ruž na gornjoj usni i srebrne šljokice na donjoj. Ovakav izgled idealan je za lude večernje izlaske.Novi rend omogućava kombinovanje ne samo različitih boja nego i ruževa različite teksture, poput intenzivnog mat i ruža s baršunastim sjajem. Kod ovakvog šminkanja morate voditi računa o dugotrajnosti ruža, jer koristite različite formule. Takođe, da usne ne bi izgledale neuredno i da ne bi došlo da prelivanja i razmazivanja, iscrtajte konture olovkom u odgovarajućoj boji, a zatim koristite četkicu za precizno nanošenje ruža.Krenite u eksperimentiranje, jer je broj kombinacija neograničen, a na vama je da izaberete omiljenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track