KAKO SPAVATE SA PARTNEROM? Ove poze otkrivaju mnogo o vašoj vezi!
Foto: Viralthread

Saznajte!

KAKO SPAVATE SA PARTNEROM? Ove poze otkrivaju mnogo o vašoj vezi!

Žena -
Govor tela može da vam kaže kako neko razmišlja ili kako se oseća, ali da li ste znali da može da bude i efektivan način da otkrijete istinu o vašoj vezi?

Način na koji spavate sa vašim partnerom govori dosta o vama kao paru i može da bude rani indikator problema ili trzavica u vašoj vezi...Suprotni pravciIako možda mislite da ova poza ukazuje na probleme u vašoj vezi, ona zapravo znači da ste oboje sigurni. E sad, što ste bliži ivici kreveta to je ovo manje istinito. dakle, ako vaš partner redovno "ispada" iz kreveta u nastojanju da bude dalje od vas, vreme je da razmislite o vašem odnosu.

Kašika"Kašika" je uobičajena poza za spavanje i to obično znači da ste sigurni u vezi. Takođe je i vrlo izazovna poza, pa može da bude jako seksi.

Grabljenje prostoraGrabljenje dragocenog prostora u krevetu je vrlo sebičan potez. Nije iznenađenje da oni koje je baš briga za partnerov komfor su verovatno sebični i u drugim aspektima njihovog života.

ZapetljaniTo znači da su i vaši životi isprepletani, da funkcionišete kao pravi par. Verovatno i završavate rečenice jedno drugom i pazite jedno na drugo. Ipak, ako prečesto spavate u ovoj pozi to može da bude i znak da ste zavisni od te osobe!

Spavate goliKontakt kože na koži oslobađa oksitocin, koji je poznat kao ljubavna hemikalija. Ovo je sjajno za stvaranje osećaja zajedništva. Takođe pokazuje da ste dovoljno samouvereni da budete goli jedno ispred drugog, što samo može da bude dobra stvar.

PriljubljeniSpavati priljubljeno uključuje da jedan partner zaspi na grudima drugog. Tipično, onaj koji spava na grudima je onaj koji je pokoran.

Spojene glaveGlave okrenute jedna ka drugoj znači da ste na istoj stranici kao partneri. Spavanja sa glavama koje se dodiruju je znak da ste jedan od onih parova koji skoro pa mogu jedno drugom da čitaju misli.

Glava gore!Ako jedno od vas spava tako što mu je glava jako blizu daske za glavu, možete da se kladite da je ta osoba dominantna u vašoj vezi. Ova poza znači da su vam "glave" na drugačijim nivoima i da treba da poradite na komunikaciji.

(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track