OPREZNO SA BALONIMA: Osmogodišnja devojčica se ugušila nakon svoje rođendanske žurke
Foto: Shutterstock

Tragedija kao upozorenje

OPREZNO SA BALONIMA: Osmogodišnja devojčica se ugušila nakon svoje rođendanske žurke

Žena -
Porodica devojčice koja je izgubila život tako što se ugušila balonom, želi da upozori roditelje da shvate njihov slučaj ozbiljno i na taj način izbegnu sličnu tragediju.

Devojčica Milar iz Portlenda pre nekoliko dana proslavila je svoj rođendan, a nakon što su gosti otišli, slavljenica je otišla na spavanje. Međutim, samo 20 minuta kasnije, devojčicin tata ušao je u sobu i zateko strašan prizor - Milar nije disala, a preko glave joj je bio veliki balon, piše Yumama.

Nesrećni otac isekao je balon i pokušao da oživi ćerku, ali bezuspešno - Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.Devojčicina smrt zavedena je kao nesrećan slučaj, a porodica misli da je Milar verovatno želela da udahne helijum, pa je stavila glavu u balon.

Komisija za sigurnost potrošača naglašava da su baloni jedni od vodećih uzroka smrti kod dece u Americi, mada je uglavnom reč o izduvanim balonima.

Kada je reč o naduvenim balonima, Komisija za sigurnost potrošača u Americi ne veruje da oni mogu da predstavljaju opasnost za malu decu.

Međutim porodica nesrećne devojčice ne misli tako. Oni žele da upozore ostale roditelje da shvate njihov slučaj ozbiljno i na taj način probaju da izbegnu sličnu tragediju.Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Roditelji, oprez: Bebe nisu u potpunosti bezbedne u sedištima za kupanje Upozorenje uplašene mame: Ne pravite ovu grešku sa auto-sedištem (FOTO)

Njene fotografije inspirišu: Kada vaše telo poprimi ‘mama’ izgled, budite ponosni! Najlepše iznenađenje za ćerku: Kuhinja od kartona oduševila svet Šakira: Moja deca su tačno u pola devet u krevetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track