Najnovije vesti

(VIDEO) Podmladite se pomoću kašika: Najefikasnija masaža za lice bez bora!
Foto: Thinkstock

Potpuno besplatno

(VIDEO) Podmladite se pomoću kašika: Najefikasnija masaža za lice bez bora!

Žena
U pitanju je veoma popularna tehnika koja se najviše koristi u Aziji, a za nju su vam potrebne dve kašike, bilo koje ulje (maslinovo ili neko za masažu)

Svaka žena u srednjim godinama počinje više da brine o izgledu lica i neizbežnim borama koje sve nas muče. Kada je podmlađivanje u pitanju, i u kućnim uslovima možete da postignete neverovatne rezultate i to samo pomoću kašika, piše Stil.

Na ovaj način, pomoću masaže kašikama ćete da poboljšate cirkulaciju, iz tkiva ćete da izbacite višak tečnosti, a kožu ćete da učinite zategnutom i elastičnom, pri čemu će se smanjiti vidljive bore.

Prve neverovatne rezultate primetićete već za 10-12 dana, a jedini uslov je da svakodnevno sprovodite ovu masažu.

U pitanju je veoma popularna tehnika koja se najviše koristi u Aziji, a za nju su vam potrebne dve kašike i bilo koje ulje (maslinovo ili neko za masažu) kojim ćete da nauljite kašike. Masažu ne bi trebalo da radite više od 10 minuta.Za detaljno uputstvo kako se radi ova masaža pogledajte snimak i bacite se na posao!

Pročitajte još na portalu Stil:Dermatolog izazvao haos: Genetika nije važna, ovo je ključno za zdravu kožu bez bora!Frizura koja momentalno skida 5 godina: Pristaje svakom obliku lica! (FOTO)Kad snajka reši da podmladi svekrvu: Neverovatna transformacija šminkom! (VIDEO)Bora na sredini čela je loš znak i pretnja: Šta vam lice poručuje starenjem!Zbog ovoga poznate žene imaju blistavu kožu i čisto lice: Kozmetičarka otkrila sjajan recept!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...