5 trendova koji ove sezone menjaju mesta
Foto: Profimedia

Patike sa skrivenom potpeticom odlaze u zaborav

5 trendova koji ove sezone menjaju mesta

Žena -
Kreatori otkrivaju šta se u sezoni proleće/leto više neće nositi, a šta će, kad je odeća u pitanju, postati glavni hit

Čim počne nova modna sezona, kreatori nam nametnu nove modne trendove. Ako spadate među one koji vole da znaju šta će biti aktuelno tokom proleća i leta, a na koje trendove treba zaboraviti, pročitajte nastavak teksta...1. Patike s platformomNa radost mnogih, a naročito onih koji se zaista razumeju u modu i koji misle da je ovo jedan od najružnijih trendova, ovaj sportski komad obuće s visokom skrivenom potpeticom odlazi u zaborav.2. Pantalone sa uskim nogavicamaOvaj do sada neizbežni komad garderobe zameniće pantalone ravnog kroja i zvonarice.

3. Veliki (stejtment) nakit

Upečatljive i masivne komade nakita zameniće suptilnije i jednostavnije ogrlice, narukvice i naušnice.4. Boja menteOvu nežnu boju zameniće druge boje, poput pastelnoružičaste i ljubičaste.

5. Majice sa velikim printom

U ormar spremite majice s fotografijom Odri Hepbern, Ajfelove kule ili velikih glava s porukama. Neka sačekaju neku drugu modnu sezonu.1. Obuća s pertlamaŠtikle, sandale, espadrile - šta god izaberete, nećete pogrešiti.

2. Gola ramena

Umesto isticanja dekoltea, ovaj put naglasak stavite na ramena izborom topova koji ih otkrivaju.

3. Brušena koža

Jakne, suknje, torbe ili ostali modni dodaci – eksperimentišite s brušenom kožom prema sopstvenim željama.

4. Volani

Ove sezone nosiće se komadi inspirisani španskom i meksičkom kulturom.5. Kombinezon haljineU pitanju su haljine koje estetikom podsećaju na donji veš, to jest na kombinezone, i koje najbolje pristaju uz kožnu jaknu i štikle.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track