5-GODIŠNJAKINJA JE PRONAŠLA MAMU SA GLAVOM NA DOLE U BAZENU: Tada je primetila nešto strašno!
Foto: Littlethings

Heroj!

5-GODIŠNJAKINJA JE PRONAŠLA MAMU SA GLAVOM NA DOLE U BAZENU: Tada je primetila nešto strašno!

Žena -
Trejsi Andervold uživala je u plivanju kada se dogodilo nešto nezamislivo.

Njen vid se odjednom zamutio i pre nego što je mogla da vrisne "Upomoć" izgubila je svest i dobila je napad. Počela je da guta mnogo vode, a jedina osoba koja je videla štga se dešava bila je njena 5-godišnja ćerka Alison.I dok bi mnogi ljudi upali u paniku i ne bi imali pojma šta treba da urade kada vide nekoga ko ima napad, mala Alison je videla majku u bazenu i shvatila da nešto nije u redu. Lice njene majke bilo je pod vodom, okrenuto na dole i prestala je da se kreće. Znala je da nešto nije u redu i umesto da počne da plače kao što bi većina dece, ona je spasla majčin život.

Odmah, devojčica je istrčala iz kuće i otišla ka majci. Prodremala je, a zatim je povukla Trejsi bna stranu i izvadila njenju glavu iz vode.

Svi mi smo čuli priče o majkama koje spasavaju svoju decu iz svih vrsta neprilika, ali ova devojčica je dokazala da ako je majka u neprilici, njeno dete će učiniti sve da je spase, štga god bilo potrebno!

Kada je Trejsi bila na sigurnom, mala Alison je odmah otrčala po pomoć.Doktori su rekli da je Trejsi ostala pod vodom jedan minut duže, verovatno bi umrla. Nije ni čudo što su ovu devojčocu prozvali herojem.

(Little things)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track