(FOTO) Uvek seksi: Kožna jakna za proleće!
Foto: Profimedia

Ukradite inspiraciju

(FOTO) Uvek seksi: Kožna jakna za proleće!

Žena -
Toliko modela, krojeva i boja nam je na raspolaganju, ali nekako se mala crna kožna jakna izdvojila kao najpraktičnija i najzahvalnija za kombinovanje

Kožna jakna se već godinama smatra klasičnim komadem garderobe koji je idealan za prolećne i jesenje dane.Toliko modela, krojeva i boja nam je na raspolaganju, ali nekako se mala crna kožna jakna izdvojila kao najpraktičnija i najzahvalnija za kombinovanje.Iako je nekada bila pečat rokereskog fazona, danas je postala mnogo više od toga. Odlično ide uz farmerice, suknje i lepršave prolećne haljine. Svakoj kombinaciji daje dozu seksepila i simbol je moderne jake žene.Nezaobilazna je u garderoberu mnogih svetski poznatih dama. Ovako je nose Džesika Alba, Olivija Palermo, Olivija Vajld i Hilari Daf.

Pročitajte još na portalu Stil:Amal Kluni se prošetala u šik čizmama: Modni kritičari su ostali bez teksta! (FOTO)Da li je ona nova Putinova ljubav: Slala mu golišave slike dok ga nije osvojila! (FOTO)Žena od stila: Najlepše odevne kombinacije Severine Kojić! (FOTO)Šta nositi ovog proleća: Koji modni trend odgovara baš tebi! (TEST)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track