7 KORAKA DO LEPOTE: Zablistajte ovog proleća sa popustima čak i do 81%
Foto: Promo

7 KORAKA DO LEPOTE: Zablistajte ovog proleća sa popustima čak i do 81%

Žena -

Proleće je već uveliko stiglo, a iskusne žene znaju da je ovo pravi trenutak kada treba da počnu da brinu o svom telu pre nego što obuju sandale sa visokim potpeticama ili se uvuku u kratke suknje.

Svakoj ženi je veoma bitno da izgleda dobro i da se lepo oseća u svojoj koži. Nakon zimskih radosti i čarolija veliki broj nas se suoči sa nekom od posledica o kojima se manje brinulo dok je telo bilo dobro zaklamufirano debelim jaknam i dugačkim pantalonama. Pitanje je - šta kada otopli, a to isto telo treba izložiti prvim zracima sunca?Predstavljamo Vam 7 nezaobilaznih tretmana, a četvrti i sedmi su deo obavezne nege za svaku ženu koja drži do sebe.1. Tretman licaUsled svakodnevnog nanošenja šminke, smoga u vazduhu, prašine, duvanskog dima i brojnih drugih faktora, Vašem licu je potrebna nega i čišćenje kako bi povratilo svoju svežinu. Čišćenje lica podrazumeva skidanje šminke, piling, hidriranje i toniziranje kože nakon čega sledi stavljanje odgovarajuće maske. Redovnim kozmetičkim tretmanima lica takođe ćete usporiti starenje Vaše kože i zadržati njen mladalački izgled.

2. Japansko iscrtavanje obrvaNiste zadovoljni oblikom, gustinom i bojom Vaših prirodnih obrva? Svakodnevno iscrtavanje istih olovkom Vam predstavlja težak i zamoran posao? Sada možete isprobati metodu koja Vas trajno oslobađa ovih problema. Japansko iscrtavanje obrva je metoda trajnog oblikovanja obrva, koja ima višestruke prednosti u odnosu na sve pređašnje metode koje su se koristil. Isprobajte i Vi ovaj svetski trend, koji Vašim obrvama daje prirodan izgled, a Vašem licu vraća izražajnost. Sajt navidiku.rs Vam ovom prilikom izlazi u susret i nudi japansko iscrtavanje obrva po super ceni.

3. Nadogradnja svilenih trepavica sa popustom od čak 81%Ukoliko niste do sada isprobali ovo je pravi trenutak da obradujete sebe glamuroznim trepavicama po neverovatno niskoj ceni. Obzirom na svakodnevni tempo života koji podrazumeva sve manje vremena za sitna ženska zadovljstva, kao što je šminkanje - svilene trepavice su odlično rešenje koje će učiniti da Vaše oči bez dodatnog ulaganja vremena i novca izgledaju u stilu holivudskih zvezda.Ukoliko niste zadovoljni gustinom i dužinom Vaših postojećih trepavica pravo je vreme da otkrijete čari svilenih trepavica i tehnike 1 na 1 koja će Vam obezbediti prelepe trepavice koje traju i do 5 nedelja. Više o tome pročitajte OVDE.

4. Depilacija Oslobodite se nepoželjnih dlačica brzo i lako, a što je još bolje po extra ceni! Sada možete da radite depilaciju celog tela, depilaciju prepona i nogu ili depilaciju ruku i pazuha po akcijskim cenama! Depilacija voskom ili depilacija šećernom pastom predstavlja najbrži i najučinkovitiji metod za rešavanje problema sa nepoželjnim dlačicama duž celog tela. Budući da je imperativ modernog doba postalo zadovoljstvo dama sopstvenim izgledom, dlačice na određenim delovima tela nikako nisu poželjne i potrebno ih je eliminisati. Uklanjanje nepoželjnih dlačica nikad nije bilo lakše i povoljnije. Sada uz OVU fantastičnu ponudu možete se opušteno prepustiti prvim zracima Sunca i uživate u svom glatkom telu.

5. Profesionalno šminkanjeSada počinje sezona matura, apsolventskih proslava i svadbi te je pravi trenutak da se obratite profesionalnom šminkeru kako bi ste izgledali kao sva ona predivna lica sa naslovnih strana modnih magazina. Profesionalna šminka će učiniti da Vaše lice izgleda mlađe, privlačnije i svežije. Zahvaljujući profesionalnim uslugama, šminker koji tačno zna kako treba sa bojama i linijama učiniće da istakne sve vaše lepe crte lica i ukloni sve nesavršenosti. Pogledajte sve ponude sa popustima OVDE.

6. Anticelulit masaza sa popustom od čak 64%Možda ste se opustili i tokom zime i nabacili koji kilogram viška. Dugotrajno sedenje, nepravilna ishrana i izostanak fizičke aktivnosti doprinosi stvaranju celulita na kritičnim regijama. Pokušali ste da obučete haljinu od prošle godine ali Vam se ne sviđa kako izgledate u njoj? Osim napornog vežbanja i iscrpljujućih dijeta postoje i drugi načini kojima se može ubrzano doći do željeng izgleda. Pored ultrazvučne masaže, ukoliko ste ipak pobornik sada već tradicionalnog rešenja za uklanjanje celulita i znate da se ovom metodom postižu fantastični rezultati, isprobajte OVU JEDINSTVENU PONUDU.Ovom metodom se uklanjanju masne naslage, celulit i vrši se detoksikacija organizma. Masne naslage se efikasno uklanjaju na tretiranoj regiji, a rezultat je glatka koža koja će Vam pričiniti zadovoljstvo na svaki pogled. Preuzmete besplatno Vaš kupon i iskoristite ga bilo kad u narednih 30 dana.

7. PedikirProleće je stiglo, dakle čizme nam više nisu potrebne. Baletanke, sandale i salonke otkrivaju naša stopala. To znači da je sada prvo vreme za pedikir! Stopala su ta koja svakodnevno nose svu našu težinu, ali i često trpe naudobnu obuću, te im je potrebno posvetiti pažnju koju zaslužuju. Jednom rečju stopala su ogledalo moderne žene koja vodi računa o sebi. Od pravilne nege stopala pre svega zavisi Vaše zdravlje ali i privlačan izgled Vaših nogu. Obradujte svoja stopala uradite medicinski ili estetski pedikir.

Sada možete doći do željenog izgleda u 7 jednostavnih koraka po 7 puta nižim cenama u gradu.Pored ovih nabrojanih ponuda sajt navidiku.rs Vam nudi veliki broj popusta i za druge slične usluge koje možete pretražiti bas OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track