KADA JE MAJKA ČULA DRUGOG RODITELJA ŠTA PRIČA O NJENOM SINU: Nije mogla da zaustavi svoj bes!
Foto: Facebook

Iskreno!

KADA JE MAJKA ČULA DRUGOG RODITELJA ŠTA PRIČA O NJENOM SINU: Nije mogla da zaustavi svoj bes!

Žena -

Bio je to samo još jedan normalan dan kada je Šona Kampbel pokupila svog 3-godišnjeg sina Herija iz obdaništa. Dok su odlazili, jedan dečak je pokazao prstom na Harijeve čarape kako imaju srca na njima i počeo da mu se smeje.

Ali reakcija majke tog dečaka je zaista uznemirila Šonu tog dana. Majka se smejala zajedno sa sinom. Ona je bila odrasla osoba koja se smejala garderobi jednog malog dečaka. Šoni je zaista zasmetao ovaj incident, pa je na Fejsbuku podelila svoju reakciju kada su došli kući.

"Poruka majci koja je danas pokupila svoje dete iz obdaništa. Možda si mislila da te nisam čula, ali molim te da te uverim da jesam! Kada je tvoje dete uperilo prst u čarape mog sina zbog toga što su na njima bila srca i smejao mu se jer nosi ženske čarape, potpuno si uništila moju veru u ovaj svet, jer si se smejala i složila sa svojim detetom.Moj sin ima 3 godine, on voli srca, on voli roze boju i voli da se igra i sa lutkama. Ali ono što voli više od toga svega jeste da ima tu vrstu nezavisnosti da sam pravi svoje izbore. On je izabrao te čarape u radnji i on je izabrao da ih nosi danas.Zašto bismo našu decu učili određene stvari o dečacima/devojčicama?? Ako moj sin želi da nosi haljinu, može! Ako želi da nosi veliki pufnasti šešir, može! A ako želi da nosi čarape sa srcima, može! Odgajam sina tako da može da bude šta god on želi da bude i ne dopada mi se kada ljudi pokazuju prstom na njega i smeju mu se, govoreći mu da je pogrešno to što nosi ili da mu oni diktiraju šta treba da nosi.

Ovo je savršeno godište da dozvolimo našoj deci da prave sopstvene odluke i da sami odluče ko su i šta žele da budu, a ne šta im društvo nalaže! Ovo je moj sin. I ja ga volim. I srca na čarapama i sve!"

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track