Jela je 5.000 kalorija dnevno i nije mogla da veže pertle! Njena transformacija je brutalna!
Foto: Instagram

Pala u depresiju zbog smrti majke

Jela je 5.000 kalorija dnevno i nije mogla da veže pertle! Njena transformacija je brutalna!

Žena -

Lobke Meulmister se toliko ugojila da nije mogla da veže pertle na svojim nogama!

Jela je preko 5.000 kalorija dnevno, jer je pala u depresiju nakon majčine iznenadne smrti.

Njena majka je umrla od trovanja krve 2013. godine, a Lobke se odmah nakon toga ugojila 107 kilograma. Utapala je tugu u hrani i slatkišima.

U sebe je unosila čips, picu i torte, dok joj stomak nije toliko porastao da nije mogla da se savije da veže sopstene pertle.

"Mamina smrt me je dotukla. Jednostavno sam prestala da se brinem o svemu, a najviše o sebi. Prestala sam da vežbam. Išla sam samo na posao i odmah posle se vraćala kući", rekla je.

"Pošto sam bivala sve veća, bila sam sve više lenja. Zaglavila sam u kolotečinu", ispričala je Lobke.

Meulmisterova je Belgijanka i bavi se prevođenjem. Od malena je imala problema sa dijetama i kaže kako uspe da smrša do 3 kilograma, ali da joj se uvek vrate. "Pravi sam primer za jo-jo efekat", smatra.

Kaže da je jela 5.000 kalorija dnevno. Omiljeni obrok joj je bila pica, čips, torta i litar gaziranog pića. "Noću ustanem i pojedem picu sa hlebom od belog luka i ogromno pakovanje čipsa. Ponekad pojedem 6 ili 7 kesica i posle toga se zasladim čokoladom, kolačima ili bilo kojim slatkišima", priča Lobke.

Kada je shvatila da ne može da diše i kad su je lekari upozorili da će umreti od tog načina ishrane, rešila je da se promeni. "Nešto je samo kliknulo u mojoj glavi", rekla je.

U martu 2015. godine, Lobke je počela da vežba po 90 minuta svakoga dana. Počela je sa laganim šetnjama, da bi na kraju počela sa ozbiljnijim treninzima, i to u teretani.

"Osećam se kao drugačija osoba. Mnogo sam srećnija i imam mnogo energije. Sada se smejem i budim se srećna", objasnila je trenutno stanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track