ASTROLOGIJA OTKRIVA: Evo zašto raskidaju horoskopski znaci
Foto: Profimedia

Različiti su razlozi

ASTROLOGIJA OTKRIVA: Evo zašto raskidaju horoskopski znaci

Žena -

Neki mogu da prekinu jer smatraju da ih njihov partner koči, dok će drugi završiti vezu samo zato što se osećaju dosadno i odnos postaje ustajao.

Predstavljamo vam neke od najčešćih razloga zašto horoskopski znaci žele da raskinu vezu.

Ovan ... će prekinuti ukoliko pokušate da ga zadržite

Ovan je uvek na putu do vrha, a ako pokušavate da ih povučete ili obeshrabrite za ono što rade onda je to najsigurniji način da ćete biti odbačeni. Njihove ambicije su obično velike i oni zahtevaju slobodu da rade svoj posao i uspevaju u svemu.

Bik ... će prekinuti ako prebrzo žurite u stvarima i niste strpljivi

Biku je potrebno vreme da upozna osobu i ne podnosi kada neko postane "previše nametljiv “u odnosu. Pogotovo ako smatra da je prerano. Sa Bikom samo treba pustiti da stvari idu svojim tokom, umesto da pokušavate da “silite” događaje.

Blizanci ... će raskinuti ako stvari postanu previše ustajale ili im je dosadno u vezi

Bliznaci su po prirodi nemirni i brzo im postane dosadno. Ako osećaju da im je u vezi dosadno oni će bez razmišljanja okončati vezu. Pokušajte da držite stvari svežim i zanimljivim kada ste u vezi sa Blizancem i ne plašite se da isprobate nove stvari!

Rak ... će prekinuti ako ne može da se otvori pred vama i poveže se na dubljem nivou

Rak žudi za emotivnom vezom, a ako ne može naći u vama osobu kojoj može u potpunosti da se otvori, on će odlučiti da je najbolje da prekine. Ne podižite zid kada ste u vezi sa Rakom i omogućite im da vam pokažu svoju emotivnu stranu.

Lav ... će prekinuti vezu ako ih ponizite ili napadnete njegov ego

Lav ima ogroman ego, osetljivi su i ako ih ponizite to je najsigurniji način da vas Lav odgurne od sebe i želi da napusti odnos. Lavu je potrebna podrška partnera koji je u stanju da radi zajedno sa njim, a ne protiv njega.

Devica ... će prekinuti ako ih ne shvatate ozbiljno ili ne razumete njihove tačke gledišta

Device imaju malo strpljenja za one koji zapravo ne slušaju ono šta im one govore. Ako se osećaju kao da ih partner ne čuje i osete da njihov partner nije zainteresovan za to kako se osećaju one će jednostavno nastaviti dalje, same.

Vaga ... će prekinuti odnos ako pokušate da je "iskoristite" ili manipulišete njom

Uopšteno govoreći Vage su pune ljubavi i daju se u vezi... ali ako odlučite da iskoriste njihovu dobrotu i zloupotrebljavate njihovu darežljivost onda će one bez oklevanja prekinuti odnos. Oni su previše pametne da bi se neko "igrao" sa njima, pa ostavite “igrice” na vratima ili će one lako naći nekog drugog.

Škorpija ... će prekinuti ako ih prevarite

Bez sumnje ovo je jedan od najvećih razloga zašto Škorpija raskida vezu. Ukoliko izgubi poverenje i izdate ga, ona će prekinuti sa vama. Škorpije su veoma lojalna bića i zahtevaju partnera koji može da uzvrati tu lojalnost. Treba im neko kome mogu u potpunosti da veruju i osećaju sigurnost.

Strelac ... će prekinuti ako pokušate da ga kontrolišete

Strelac ne može podneti samo jednu stvar, kontrolu u vezi. Ukoliko želite vezu sa Strelcem morate mu dopustiti nezavisnost i prostor da radi na svoju ruku kada im je to potrebno.

Jarac ... će raskinuti ako ga odvratite od njegovih ambicija

Jarčevi su izuzetno ambiciozni i ne mogu da imaju partnera koji ne podržava njihove ambicije, ili još gore, pokušava da ih odvrati. Jarac želi partnera koji ima veru u njegove snove i ciljeve.

Vodolija ... će prekinuti ukoliko pokušate da ih promenite

Jednostavan način da Vodolija raskine vezu je da postupate prema njima superiorno dok pokušavate da promenite njihov način života. Potreban im je partner koji je tolerantan i otvorenog uma i neko ko je u stanju da ih voli zbog onoga što su, umesto partnera koji će pokušati da ih izvaja u osobu prema svojim potrebama.

Ribe ... će raskinuti vezu ukoliko ih emotivno ne podržavate.

Ribe mogu biti osetljive i treba im partner koji zna kako da bude nežan i bude podrška kada Riba "padne". Ako partner ne može da im obezbedi emocionalnu podršku koja im je potrebna onda će naći nekog drugog ko može.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Ženski magazin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track