Najnovije vesti

Žene plaćaju silne pare za vaginalnu masažu - evo kako ona izgleda
Foto: Profimedia

Cena prava sitnica

Žene plaćaju silne pare za vaginalnu masažu - evo kako ona izgleda

Žena

Da vam neko ponudi "vaginalnu masažu", a da vam pritom nije partner, verovatno biste pobegli glavom bez obzira.

Milioni žena širom sveta daju silne pare za ovu vrstu relaksacije, koju uz malo vežbe i sami možete da izvedete kod kuće.

Profesionalni maser imena Isis Finiks bavi se masažom vagine i za to naplaćuje i do 300 dolara po tretmanu.

Njegove masaže uključuju korišćenje ulja, biljaka i posebnih poteza koji su tako osmišljeni da vas liše tenzije u tom delu tela. On radi u Los Anđelesu i klijenti su mu često i poznate ličnosti, a njegove kolege iz Velike Britanije kažu da je ovaj tretman sve popularniji među mlađim ženama koje se ne stide svoje seksualnosti i koje su svesne toga da je orgazam pravi lek za organizam.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Cilj masaže je, naravno, orgazam, ali ne radi uživanja već radi blagodetnog koktela hormona koji se tom prilikom oslobađaju. Stručnjaci kažu da redovnim posećivanjem vagino-masažerskih centara (nazovimo ih tako) možete da se opustite, da se rešite anksioznosti i napetosti i čak da smanjite rizik od dobijanja karcinoma.

"Redovni orgazam može da smanji rizik od određenih tipova kancera koji su karakteristični za žene", priča Kejti Trevis, maserka u jednom londonskom centru.

Sama masaža izleda veoma slično onome što možete videti u porno filmovima. Klijentkinjama se prvo stavlja povez preko očiju, zatim im maser ili maserka lagano skida i govori im da legnu na krevet.

Zatim rukama lagano prelazi preko celog tela, posebno se koncentrišući na erogene zone, a zatim dolazi do same vagine. Do tog trenutka žena jedva čeka da se to desi i orgazam nikad ne izostaje.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Metro.co.uk)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...