ZAŠTO TREBA DA SE PLAŠIŠ PRLJAVIH PROZORA? Baš svaka bolest povezana je sa haosom u kući
Foto: Profimedia

Preuredite dom

ZAŠTO TREBA DA SE PLAŠIŠ PRLJAVIH PROZORA? Baš svaka bolest povezana je sa haosom u kući

Žena -

Prema Feng Šuiju svaki deo vašeg doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela. Zato, ako patite od nekih hroničnih bolova, bilo bi dobro da malo preuredite svoj dom.

Verovatno ćete ubrzo osetiti olakšanje, jer postoji razlog zbog čega je Feng šui toliko popularan.

Uši – Zdravstveni problemi vezani za uši, prema Feng šuiju, locirani su na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke – Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži levi ugao doma od ulaznih vrata. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala – Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Kičma i kosti – Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. Ovo područje takođe daje energiju i snagu za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima.

Oči – Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i sl.

Trbušno područje – Zdravstveni problemi vezani za probavni sistem i stomak ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu da držate oštar nameštaj, električnu opremu i sl. Ovo područje bi trebala da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne intimnosti u vezama.

Usta i sistem za disanje – Dentalni problemi, astma i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Prejako grejanje ili previše svetla u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

Glava – Glavobolje, povrede, mentalni problemi, kao i perut i drugi problemi s kosom vezani su za bliži desni ugao vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

(Covermagazin.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track