DEVOJKE, OVO JE SAMO ZA VAŠE OČI: 20 najboljih frajera na našoj javnoj sceni
Foto: Story

Story

DEVOJKE, OVO JE SAMO ZA VAŠE OČI: 20 najboljih frajera na našoj javnoj sceni

Žena -

Drage dame, sastavili smo listu slavnih muškaraca za kojima trenutno uzdiše najviše pripadnica nežnijeg pola u našoj zemlji. Koji se vama najviše dopada?

Svi do jednog od popularnih frajera s naše liste je veoma talentovan i uspešan u svom poslu, kako je njihova slava rasla, jačao je i njihov status seks-simbola, piše Story.

Aleksandar RadojičićPopularnog glumca zavoleli smo kada se pojavio u filmu "Montevideo, Bog te video!", a vrlo brzo je osvojio srca dama svojim šarmom, osmehom i... mišićima!Bodan BogdanovićSve dame koje lude za mladim košarkašem srpske reprezentacije kažu da su "pale" na njegov osmeh i "bebi fejs".

Relja PopovićMladi reper i glumac koji će se uskoro ostvariti u ulozi oca san je mnogih devojaka, a tinejdžerke potpuno lude za njim i rado bi se menjale s njegovom verenicom Nikolijom Jovanović.

Aleksandar AtanasijevićSrpski odbojkaški reprezentativac doneo u našu zemlju mnogo medalja, ali mu one nisu bile neophodne da se pripadnice nežnijeg pola zaljube u ovaj sport - dovoljni su bili njegova harizma i isklesano telo.

I joined Franklin,what about you? #joinfranklin

A photo posted by Aleksandar Atanasijevic (@atanasijevic.aleksandar) on Feb 2, 2016 at 5:36am PST

Bojan VaskovićPevač "Leksington benda" je suprug lepe Aleksandre i ponosni tata devojčice. Uvek okružen damama, nije ni čudo što vlada manirima koji su osvojili sve devojke.

Miloš BikovićZvezda filmova "Montevideo, Bog te video!" i "Montevideo, vidimo se!" odavno je osvojio srca tinejdžerki u Srbiji, a proteklih godina je uspeo da izgradi karijeri u Rusiji, gde se širi nova armija njegovih obožavateljki.

Aleksandar Kolarov"Srpski Roberto Karlos", zamenik kapitena srpske fudbalske reprezentacije i fudbaler Mančester Sitija, jedan je od naših najpoželjnijih sportista... S razlogom!

Dejan KolarovIpak, iako balet nije popularan koliko fudbal u Srbiji, i jedan prezimenjak popularnog fudbalera ima veliki broj obožavateljki. Reč je o Dejanu Kolarovu, solisti Narodnog pozorišta koji je jednom prilikom rekao da se u Srbiju iz Nemačke vratio jer ne želi da odustane od kulture. Razlog više da ga prosto obožavamo!

Nenad PagonisJedan od naših najuspešnijih kikboksera je srećno oženjen, ali to dame ne sprečava da mu se iznova dive svaki put kada ga ugledaju u ringu.

Miloš TeodosićKapiten srpske košarkaške reprezentacije definitivno je sportista s najviš obožavateljki na našoj listi! Jedinstven, ležeran, neopterećen slavom, samo jednim osmehom uspeva da pokosi sve devojke koje ga vatreno bodre s tribina.

Viktor SavićJoš kada se pojavio u ulozi fudbalera u seriji "M(j)ešoviti brak", mladi glumac osvojio je srca dama, a kako su godine prolazile i uloge se nizale sve je više devojaka padalo na njegov šarm.

Vladimir VuksanovićAmbiciozni maneken, bivši verenik Nataše Bekvalac i zvezda rijalitija "Survajver" ostavlja bez daha devojke gde god se pojavi - u muzičkim spotovima, na pisti, gradskim dešavanjima...

#belgrade #photography

A photo posted by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on May 5, 2016 at 10:40am PDT

Predrag RajkovićKada su srpski "orlići" prošle osvojili Svetsko prvenstvo za mlade, golman i kapiten naše reprezentacije postao je jedna od najvećih gradskih "faca", a svojom skromnošću, pristojnošću i šarmom uspeo je da stekne titulu najpoželjnijeg dečka u Srbiji.

Nikola Rađen

Bivši vaterpolo reprezentativac donosio nam je mnogo medalja tokom svoje duge i uspešne karijere, a poznat je i kao neko ko mami uzdahe devojaka širom Evrope. Pored toga, on je suprug Ane Kokić, jedne od najlepših srpskih pevačica, pa mu se muškarci ne dive ništa manje nego dame.

Miloš TimotijevićKada se pojavio u ulozi privlačnog telohranitelja u seriji "Srećni ljudi", dobro smo ga upamtili, a mnogo godina i uloga kasnije, pripadnije nežnijeg pola još uvek uzdišu za njim i redovno posećuju beogradska pozorišta.

Andrej MaričićSrpski voditelj i pobednik "Survajvera" je od prvog pojavljivanja na malim ekranima definitivno jedan od najprivlačnijih muškarac u svom poslu! Nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom i razočarao mnogo svojih obožavateljki.

Branko LazićPrimetili ste da na utakmicama KK "Crvena zvezda" ima sve više devojaka? Jedan od glavnih razloga je upravo ovaj momak iz Loznice, inače jedan od najborbenijih košarkaša Jadranske lige.

Velimir Velja StjepanovićSkroman, pristojan, inteligentan, uspešan... Malo je epiteta kojima možemo opisati mladog srpskog plivača, koji će uskoro oženiti svoju lepu verenicu Džesiku.

Adem LjajićI fudbaler Intera će, ukoliko verujete pisanjima medija, uskoro stati na ludi kamen, i to sa srpskom lepoticom Sofijom Milošević. Iako je mlad, fudbalom se bavi godinama i već ima mnogo obožavateljki očaranih njegovim plavim očima...

Petar StrugarPopularni "Moša", koji je osvojio dame nakon uloge u filmovima "Montevideo, Bog te video" i "Mali Budo", san je mnogih devojaka.

Novak ĐokovićNajbolji teniser na svetu. Čovek za kojim uzdišu devojke na svim meridijanima. Visok, zgodan, šarmantan, duhovit, džentlmen. Treba li nešto da dodamo?

Happy #VeganDay everybody. Enjoying my holiday time with family, resting well and eating well :)

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Dec 1, 2015 at 4:37am PST

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Nikolija Jovanović i Relja Popović: Ćerka stiže na jesen

Najbolje obučen muškarac na crvenom tepihu: Zbog ovog detalja su sve oči bile uprte u Veljka Ražnatovića(FOTO)

Zaboravite Kim: ON će srušiti internet snimcima bez odeće (VIDEO)

Mislili ste da je Niša Saveljić najbolji crnogorski frajer? Njegov sin će vas razuveriti (FOTO)

Sećate li se frajera iz serije Rubi? Danas izgleda 10 puta bolje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track