(VIDEO) PREPOLOVILA JE TUGA: Udovica odlučila da od depresije pobegne vežbanjem... Predivno!
Foto: Printskrin YT

U zdravom telu, zdrav duh

(VIDEO) PREPOLOVILA JE TUGA: Udovica odlučila da od depresije pobegne vežbanjem... Predivno!

Žena -

Džastin Mekkejb iz Los Anđelesa doživela je tragediju kad je njen suprug Džon Pol sebi oduzeo život, a evo kako se ona nosila sa tim užasem.

Posle samoubistva muža, Džastin je patila od teške depresije. 31-godišnjakinja nije izlazila iz svog doma a utehu je po svom priznanju tražila isključivo u hrani. Tri meseca posle nemilog događaja ona se potpuno zapustila i dostigla čak 142 kg što ju je još više vraćalo u tugu.

Prijatelji su je nagovorili da krene u teretanu kako bi se izborila sa težinom, ali su se potajno nadali da će joj to poboljšati i raspoloženje. To je bio neophodni okidač! Džastin, inače majka dvoje dece, odlučila je da život uzme u svoje ruke pa je svojski prionula na vežbanje.

Promenila je ishranu i zarad lične motivacije svoj uspeh je svakodnevno beležila kamerom. A kako izgleda danas? Potpuno neprepoznatljivo i bukvalno možemo reći da se prepolovila sa trenutnih 56 kg.

"Odlazak voljene osobe je nešto najgore što može da vam se desi. Smrt mog muža me je potpuno skrhala, ali i naterala da se zamislim nad sopstvenim životom."

(DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track