(FOTO) Fotografije koje izazivaju lavinu komentara: Da li je baš ona najlepša trudnica na svetu?
Foto: Profimedia

VIKTORIJIN ANĐEO

(FOTO) Fotografije koje izazivaju lavinu komentara: Da li je baš ona najlepša trudnica na svetu?

Žena -

Poznata manekenka svojim seksepilom mami uzdahe cele muške populacije, ali svojim trudničkim fotografijama topi srca svih nas.

Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, Viktorijin anđeo - Kendis Svonpul maksimalno uživa u svojoj trudnoći i ne trudi se da sakrije trudnički stomačić od očiju javnosti, piše Story.Predivna manekenka trudničke dane provodi u prirodi, leškareći na plaži i praveći fotografije na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Komentari da je lepa plavuša podjednako seksepilna i u poodmakloj trudnoći šire se društvenim mrežama neverovatnom brzinom, a ona je odlučila i da se našali na svoj račun. "Zvanično je, više ne mogu da vidim donji deo svog bikinija" napisala je Kendis uz sledeću fotografiju.

Sa sajta Story pročitajte i:Seka Aleksić iskreno o blagoslovenom stanju: Trudnoća nije bolest već blagoslov od Boga (FOTO)Trudnoća ju je izmenila: Nikolija Jovanović otkrila kako izgleda bez trunke šminke (FOTO)Bezuslovna ljubav Jelene Karleuše: Najsigurnije je u maminom zagrljaju (FOTO)Greška Jelene Seležan koju je ispravila na najslađi način: Nema žene kojoj se ovo nije desiloPrizor koji je obradovao, ali i zbunio sve: Udaje se Kristina Radenković? (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track