Nikada se nisam bolje osećala: Jolanda ima 52 godine i u kupaćem izgleda sjajno! (FOTO)
Foto: Instagram

Pogledajte

Nikada se nisam bolje osećala: Jolanda ima 52 godine i u kupaćem izgleda sjajno! (FOTO)

Žena -

Nekada je bila uspešan model, a sada sa ponosom uživa u svojim pedesetim godina, zdravom telu i mladom duhu

Prve tople junske dane, Jolanda Hadid provela je na raskošnim plažama Tahitija. Ovih dana svoje uspomene deli sa pratiocima na Instagramu koji joj sa oduševljenjem ostavljaju laskave kometare na račun njenog izgleda, piše Stil.

A photo posted by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Jun 10, 2016 at 12:55am PDT

"Nikada se nisam osećala bolje", napisala je uz fotografiju sa plaže.Jolanda je uveliko zakoračila u šestu deceniju svog života. Tačnije, ona s ponosom nosi svoje 52 godine. Vitka, nasmejana i u top formi, izgleda barem 10 godina mlađe.

A photo posted by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Mar 22, 2016 at 8:20pm PDT

Podsetimo, Jolanda je majka troje dece - Bela ima 19 godina, Džidži 21, a sin Anvar je napunio 17 godina.Iza sebe ima uspešnu karijeru modela, a publici je najpoznatija po ulozi u rijaliti šou programu "The Real Housewives of Beverly Hills".U crnom bikiniju izgleda skoro kao vršnjakinja svojih ćerki, koje su očigledno od nje pokupile lepotu i neosporan talenat za modeling.Pogledajte još na portalu Stil:Ona je novi srpski seks simbol: Bez šminke, potpuno prirodna zapalila Instagram! (FOTO)Anđeosko lice, mladalačka linija: Ima 62 godine, a izgleda bar 20 mlađe, evo kako! (FOTO)Vatrena Kejt Midlton: Rizik se isplatio, vojvotkinja smelija nego ikad! (FOTO)Napunila je saksiju kamenjem: Njen genijalni izum oduševio je sve! (VIDEO)Kako da stare cipele pretvorite u nove: Brzo, jednostavno i lepo! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track