(VIDEO) NOVINARKA OPTUŽILA ŠEFA: Dobila sam otkaz jer nisam htela seks s njim!
Foto: Printscreen

Seksualno uznemiravanje

(VIDEO) NOVINARKA OPTUŽILA ŠEFA: Dobila sam otkaz jer nisam htela seks s njim!

Žena -

Bivša voditeljka Foks njuza Grečen Karlson optužila je dugogodišnjeg direktora te televizije Rodžera Ajlesa za seksualno uznemiravanje.

Prema njenim tvrdnjama, nekadašnji šef sredio joj je otkaz jer nije želela da spava s njim.Ovo popularno televizijsko lice i bivša mis Americe SAD-a u svojoj je tužbi prepričala razgovor s njim, koji su vodili u maj prošle godine.

"Mislim da bi trebalo da spavamo. To bi ispalo dobro i za tebe i mene", navodno je rekao Ajles.

Karlson se i ranije žalila na seksualno uznemiravanje, ali Ajles nije reagovao, optužujući je da mrzi sve muškarce i tvrdeći da je "vreme da se počne da se snalazi u muškom društvu".

Posle toga je premeštena iz jutarnjeg programa u manje atraktivni termin.

Foto AP
Foto AP

"Rekao je da sam seksi, ali da previše radim. Čak mi je jednom rekao da je spavao sa tri bivše mis Amerike, ali nikad sa mnom", dodala je u tužbi.

Prema njenim tvrdnjama, kad je Ajles shvatio da neće spavati s njim, počelo je da je uznemirava i zlostavlja. Prvo joj je smanjio platu, potom minutažu u eteru, a na kraju je dobila i otkaz.

Do prošlog meseca vodila je vesti koje su se prikazivale od 14 sati i bile najgledanije u tom terminu s prosekom od 1,1 miliona gledaoca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track