(FOTO) BILA JE GOJAZNA DOMAĆICA A DANAS JE ZGODNA CICA: Uradila je samo jednu stvar i smršala 45 kg
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Motivacija

(FOTO) BILA JE GOJAZNA DOMAĆICA A DANAS JE ZGODNA CICA: Uradila je samo jednu stvar i smršala 45 kg

Žena -

Lorejn Olohlin (28) iz Severne Irske godinama se borila sa kilogramima zbog čega je pala depresiju. Lorejn je retko izlazila iz kuće, a onda je rešila da promeni samo jednu stvar koja joj je promenila na život.

Ona je majka troje dece, i cela dnevna rutina sastojala joj se od toga da trči za klincima. Nije imala redovne obroke, već je jela samo uveče, a jela je grickalice, slatkiše i kafu. Kafu nije pila samo uveče, a dešavalo se popije i do 15 šoljica. Stigla je čak do 120 kilograma, a danas ima 73 i oseća se odlično.

Toliko konzumiranje kafe bila je posledica njene nesanice, kako tokom dana ne bi bila umorna i pospana, u svakom momentu kraj sebe imala šoljicu ovog napitka i to veoma zaslađenog.

"Jedino mi je kafa pomagala da preguram dan. Od nje sam bukvalno živela. Sada, kada sam smršala, sve je drugačije. Nekada sam se toliko stidela svoje težine da nisam želela da izađem iz kuće. Danas napokon mogu da uživam u svim aktivnostima sa svojom decom", rekla je Lorejn.

Njena transformacija je krenula u aprilu 2015. godine kada je sebe ograničila na četiri šolje kafe dnevno, a umesto šećera je stavljala prirodne zaslađivače. Vremenom je počela da se hrani zdravije i smršala je 45 kilograma.

"Oduvek sam se borila sa viškom kilograma, ali situacija je izmakla kontroli kada sam rodila decu. Godinama sam smišljala izgovore zbog kojih ne želim da izađem iz kuće, a na kraju su mi upravo deca dala vetar u leđa da oslabim. Strašno sam patila što ne provodim vreme napolju sa njima, pa sam rešila da dam sve od sebe. I oni su ponosni na mene, i vole da beleže moj napredak", otkrila je žebna iz Irske.

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track