(FOTO) Moćna žena, majka sultanija: Pogledajte kako danas izgleda, sa 72 godine!
Foto: Printscreen

KO BI REKAO?

(FOTO) Moćna žena, majka sultanija: Pogledajte kako danas izgleda, sa 72 godine!

Žena -

Svojim izgledom, linijom, modnim stilom i pre svega veselim duhom ni po čemu ne odaje da je u osmoj deceniji života

Turska glumica Nebahat Čehre, koju smo gledali u seriji "Sulejman Veličanstveni" u ulozi majke sultanije, u martu je napunila 72 godine. Da li možete da poverujete?Svojim izgledom, linijom, modnim stilom i pre svega veselim duhom ni po čemu ne odaje da je u osmoj deceniji života, piše Stil.

U popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni” tumačila je lik moćne žene, odgovorne majke koja vuče porodične konce kad je najpotrebnije.Zbog snažnog karaktera zavoleli su je mnogi preko malih ekrana, ali njena lepota ostavljala je bez daha.Na svom Instagram profilu Nebahat ima preko 300 hiljada pratilaca!

Stil Jelena Đoković sa ocem: Iako već deceniju ne živimo zajedno, naše vreme je samo naše! (FOTO) Skinula se Verica Rakočević (68): Fotografija bez fotošopa izazvala bujicu komentara! (FOTO) Brena u trikou vežba jogu: Ova fotografija vam je sigurno još u sećanju! (FOTO) Bio mi je sve, a krio je strašnu tajnu: Najveća izdaja sa Mosta ljubavi! (FOTO) Lepa Mostarka atrakcija na Olimpijskim igrama: Gori Rio zbog Amine! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja