(VIDEO) SUDBINA JEDNO UZME, A ONDA I VRATI Zaljubila se u muškarca koji ima srce njenog mrtvog brata
Foto: Printscreen/Youtube

Sudbina

(VIDEO) SUDBINA JEDNO UZME, A ONDA I VRATI Zaljubila se u muškarca koji ima srce njenog mrtvog brata

Žena -

Brat Erin Roberts iz Amerike je pao je dok je bio na odmoru, udario glavom i na mestu poginuo. Imao je 22 godine. S druge strane zemlje Konor, kojemu je tad bilo 17 godina, čekao je srce koje bi mu spaslo život.

Konorovo bezbrižno odrastanje prekinula je strašna dijagnoza - umreće brzo zbog genetske bolesti, jedini spas bio je donor.

Na sreću, imao je istu krvnu grupu kao Kelen pa je njegovo srce ubrzo zakucalo u Konorovim grudima. Nakon oporavka želeo je da sazna ko mu je bio čovek koji mu je spasao život.

Prvo Najprije je obitelji poslao pismo u kojem je napisao kako bi ih volio upoznati, ako oni to isto žele. Zapravo, pismo je samo napisao, a poslali su ga iz Organizacije za doniranje organa. Naime, donor i onaj ko dobije organ ostaju anonimni sve dok jedni i drugi ne izraze želju da njihovi podaci budu otkriveni.

"Kad sam ga upoznala osetila sam da je on taj. Čim je otišao, nazvala sam najbolju prijateljicu i našla se s njom na kafi. Nisam znala da joj objasnim šta se dogodilo, ne mogu ni sad. Jednostavno smo se povezali", prisetila se Erin dana kad je prvi put ugledala ljubav svog života Konora.

Godinu dana posle transplantacije pokucao je na vrata porodice Roberts, a na vratima se pojavila Kelenova sestra Erin. Zaljubili su se na prvi pogled.

"Njen brat mi je dao novo srce, a ona ga je odmah ukrala. Sećam se kao da je bilo juče. Grlio sam njene roditelje, ali gledao sam jedino u nju. Bila je prelepa", prisetio se.

Nakon što je upoznao Erin, seli su i razgovarali satima."Izrađujem jastuke u obliku srca. Inače ih prodajem i doniram novac, ali dva koja sam izradila tu veče još čuvam. Podsećaju nas koliko je život kratak. Svaki dan do kraja svog života želim da odmaram glavu na Konorovim grudima. Tako ću grliti čoveka svog života i slušati bratovljevo srce", ispričala je Erin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track