(FOTO) MARINA ABRAMOVIĆ ABORTIRALA 3 PUTA, ZBOG KARIJERE: Jedna majka joj je žestoko odgovorila!
Foto: Profimedia

MOĆNO

(FOTO) MARINA ABRAMOVIĆ ABORTIRALA 3 PUTA, ZBOG KARIJERE: Jedna majka joj je žestoko odgovorila!

Žena -

Marina Abramović već 40 godina ekstremnim performansima privlači pažnju. Ove godine napuniće 70 godina, a otkrila je zašto nikada nije imala dece i čak tri puta abortirala.

Naša umetnica koja već godinama živi i radi u Njujorku, u kojem je izgradila uspešnu karijeru, nedavno je u jednom intervjuu izjavila da nikad nije želela da ima decu, jer bi, kako kaže, to bilo pogubno za njenu karijeru.

"Imala sam tri abortusa jer smatram da bi deca bila užas za moju karijeru", rekla je Marina, a njena izjava je postala viralna.

Jedna mama, Hein Koh, koja je takođe umetnica, odgovorila je na ovu Marininu izjavu fantastičnom fotografijom i tvrdnjom da su je deca učinila još kreativnijom.

"Kada sam postala mama, postala sam i bolja umetnica. Naučila sam bolje i brže da radim, prioritete sam stavila na svoja mesta, a u svemu sam postala bolja u životu od kada su se rodili blizanci", kaže Hein.

"Sve se može kada želite, roditeljstvo vas gura na gore, a ne na dole, dodala je između ostalog. Ovu sjajnu fotografiju napravio je njen muž, a internet zajednica se oduševila.

foto Instagram Printscreen
foto Instagram Printscreen

(dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track