REŠITE SE NEUGODNIH TELESNIH MIRISA: Rešenje je u ovom piću. Potrebna su vam samo 3 minuta
Foto: Profimedia

Recept

REŠITE SE NEUGODNIH TELESNIH MIRISA: Rešenje je u ovom piću. Potrebna su vam samo 3 minuta

Žena -

Hrana i piće koje unosimo u organizam značajno utiču na naše zdravlje, raspoloženje, ali i na telesne mirise koje izlučujemo bilo znojem, slinom ili velikom i malom nuždom.

Ako želite da vaša probava funkcioniše kako treba te da ćete ukloniti svaku mogućnost lošeg zadaha i neugodnog mirisa znoja okrepite se ukusnim, zasitnim i vrlo zdravim napitkom na kojem će vam telo, ali i partner i prijatelji doista biti zahvalni.

Ukoliko planirate da vreme provedete u dobrom društvu ili u zagrljaju partnera sigurno želite biti sigurni kako vam sitnice poput lošeg zadaha ili pak neugodnog mirisa znoja, nogu pa čak i mokraće i stolice neće pokvariti savršeni provod.

U tome vam svakako može pomoći ovaj ukusni, zdravi i vrlo pametni napitak: Kombinacija voća i povrća uklonitće neugodan miris znoja, nogu, mokraće i stolice i rešiti problem lošeg zadaha"

Sastojci: 2 jabuke, 4-5 listova svežeg kelja, 1 svežanj peršuna, 1 isceđeni limun (sok), 1 komadić đumbira.Priprema:

- Sastojke dobro operite u hladnoj vodi i sve zajedno ubacite u blender- Ako voće i povrće nije rashlađeno u blender dodajte i nekoliko kockica leda - Sve dobri izmiksajte, prelijte u čašu i popijte ujutro na tašte ili između obroka.

Foto: Shutter
Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track