ONE SU SE ODLUČILE NA ABORTUS: 3 žene otkrile svoje iskustvo i OSEĆANJA posle toga!
Foto: Profimedia

Nije jednostavno

ONE SU SE ODLUČILE NA ABORTUS: 3 žene otkrile svoje iskustvo i OSEĆANJA posle toga!

Žena -

Tri žene ispričale su kako su se osećale nakon što su odlučile da prekinu trudnoću.

Tri anonimne žene ispričale su svoje priče, jedna tridesetdevetogodišnja majka dvoje dece, dvadesetogodišnja studentkinja i dvadesetsedmogodišnja supruga.

Prekid trudnoće oduvek je izazivao oprečna mišljenja, ali isto tako, ne doživljavaju ga sve žene na isti način.

Ove tri žene odlučile su da ne rode dete i doživele ovaj čin na različite načine.

Žena koju su označili sa osobom A je tridesetdevetogodišnja majka dvoje dece koja je neplanirano ostala u drugom stanju iako je uzimala pilile za kontacepciju. I ona i suprug složili su se da nisu u mogućnosti da odgajaju još jedno dete.

Osoba B, dvadesetogodišnja studentkinja iz Britanije ostala je trudna s dečkom s kojim je bila u vezi šest meseci. U tom periodu bila je anksiozna i depresivna te je odlučila da nije pravo vreme za bebu.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dvadesetsedmogodišnja devojka, osoba C, živela je sa suprugom kod majke i sestre i ujedno završavala fakultet pa je zajedno sa mužem odlučila da nije pravo vreme za dete jer nisu imali šta da mu ponude.

Jedna od njih otišla je na kiretažu dok su druge dve popile pilulu za prekid trudnoće.

Žena s dvoje dece nije toliko emotivno podnela ovu odluku, kao ni osoba B. Dvadesetsedmogodišnja devojka priznala je da je osetila veliki emocionalni slom.

"Plakala sam tokom celog procesa. Bila sam toliko tužna iako sam znala da je to dobra odluka za sada. To je jedan od najemotivnijih momenata u mom životu."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su sve tri žene rekle da se ne kaju zbog svoje odluke osećale su se poptuno drugačije, piše cosmopolitan.com.

Žena A bila je više zabrinuta kako se desilo da pilule za kontacepciju zakažu, osoba B tvrdi da je ovaj trenutak nije povredio, ni emocionalno, ni psihički, dok osoba C zaključuje da ne razmišlja o tome, ali da bi bila zahvalnija da je znala koliku će tugu osećati.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track